Моторошна зустріч: чоловік несподівано зіткнувся з двометровою змією під час вигулу собак
Моторошна зустріч: чоловік несподівано зіткнувся з двометровою змією під час вигулу собак

Моторошна зустріч: чоловік несподівано зіткнувся з двометровою змією під час вигулу собак

Рептилію часто можна зустріти в бразильських джунглях, але в цьому випадку чоловік знайшов її в парку.

Чоловік, який вигулює собак, був у шоці після того, як те, що він вважав гілкою, виявилося величезним двометровим удавом. Про це повідомляє видання Мirror.

Рептилію часто можна зустріти в бразильських джунглях, але цього разу її знайшли такою, що засмагає в парку розваг.

Чоловік гуляв зі своїми собаками — спрингер-спанієлем і бордер-коллі на прізвисько Боу — коли натрапив на змію. Однак спочатку він подумав, що це жарт, оскільки рептилія була нерухома.

"Коли я підійшов, мені не хотілося підходити надто близько. Я подумав, що це, можливо, був жарт — що якісь діти могли покласти сюди реквізит. Я шукав палиці, щоб кинути одну і подивитися, чи зрушиться вона", — сказав він.

Оскільки навколо нікого не було, чоловік спробував зателефонувати до місцевої ради, щоб зв'язатися з доглядачем парку, але безуспішно. Він зателефонував у поліцію за номером 101 і попросив про допомогу.

"Я вказав місце розташування, і, на щастя, змія не рушила з місця, поки я 20 хвилин чекав на прибуття офіцерів. Це територія з густою рослинністю, тому, якби вона поповзла в кущі, я не думаю, що вони б знайшли її", — додав собачник.

Раніше Фокус повідомляв, що кіт постійно чхав протягом двох тижнів. Працівники ветеринарної клініки виявили, що сильне чхання було викликане тоненькою рослиною довжиною 10 см, яка заважала дихати домашній тварині.

Також стало відомо, що жінка повернулася з відпочинку і знайшла у своїй валізі "непрошеного гостя". Користувачі соцмереж стверджують, що ситуація нагадує сценарій із фільмів жахів. Деякі люди закликали дівчину передати істоту владі або знищити, оскільки вона може завдати шкоди екосистемі.

Джерело матеріала
loader