Боксер Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму
Боксер Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму

Боксер Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму

В'ячеслав Узєлков заговорив про вплив шлюбу з Мариною Боржемською на його стосунки з родиною.

Український боксер В'ячеслав Узєлков і фітнес-тренерка Марина Боржемська були разом понад двадцять років. З 2021 року вони розлучені, проте спортсмен і сьогодні не втрачає нагоди "вкусити" колишню.

Раніше Узєлков звинувачував Марину в тому, що вона налаштовує їхніх двох спільних дітей, 15-річного Роберта і 12-річну Олівію, проти батька. Тепер же він заявив, що Боржемська стала причиною його сварки з мамою.

Так у своєму блозі в Instagram боксер опублікував селфі з мамою - він вирушив до неї в гості в день її 75-річчя. Крім зворушливих слів про те, як важливо підтримувати зв'язок із батьками, Узєлков непрозоро натякнув, що 20 років шлюбу з Боржемською надовго зруйнували його зв'язок із мамою, і винуватою в цьому він бачить колишню дружину.

"Сьогодні, у моєї мами День народження. Їй сьогодні 75 років. Із них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі. Але, після розлучення, я з квітами, опустивши очі і боючись подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: "Славочка, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю", - написав В'ячеслав Узєлков.

В'ячеслав Узєлков із мамою
В'ячеслав Узєлков новини - Узєлков наїхав на Боржемську через маму / instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор, режисер і ведучий Ахтем Сеітаблаєв розкрив причину розриву зі своєю молодою нареченою. Пара була заручена з осені 2023 року.

Також відома українська журналістка Емма Антонюк зробила зізнання про особисте життя письменника і музиканта Сергія Жадана, з яким вона перетиналася на богемних вечірках в юності.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader