Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році
Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році

Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році

Вибір авто на вторинною ринку може стати тією ще лотереєю. Завжди є ризик натрапити на модель, що принесе більше клопотів і витрат, ніж користі та задоволення. Говорячи пронадійність і довговічність автомобілів, у рейтингах зазвичай домінують японські бренди, такі як Toyota/Lexus, Honda/Acura, Subaru, Mazda тощо.

У той час як японські бренди зосереджують свою увагу на послідовності та надійності, багато німецьких компаній приділяють увагу деталям точного проєктування, ходовим характеристикам і розкішного оздоблення. Експерти оприлюднили рейтинг якісних вживаних авто, що варті довіри.

Audi A3

2-літровий чотирициліндровий компактний двигун із турбонаддувом потужністю 201 к.с. забезпечує яскраві враження від водіння, що нагадують більші спортивні седани бренду. Модель 2025 року доступна за ціною близько 37 000 доларів США, але можна також пошукати модель з 2016 року. Приблизно в той час A3 випускалися в седанах і кабріолетах з м’яким верхом, і їх цінували за невеликі розміри та низьку вартість.

Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році

BMW 5 Series

Kelley Blue Book (KBB) оцінює ціновий діапазон вживаного BMW 5 серії 2016 року від 12 318 до 20 187 доларів, залежно від комплектацій. Середньорозмірний бізнес-седан 2016 року отримав оцінку 88 від J.D. Power Quality & Reliability Score. Експерти високо оцінили керованість і довговічність.

Volkswagen Passat

Представлена ​​в 1973 році, "найуспішніша у світі модель середнього класу", була знята з виробництва в 2022 році на тлі зміни споживчих тенденцій і руху VW до кросоверів і електромобілів. Завдяки дизайну, зручному для всієї сім’ї, і вибору силових агрегатів, цей європейський седан чудово відповідає потребам більшості водіїв.

Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році

BMW 325is

Друге покоління BMW 3-ї серії, E30, вважається одним із найбільш екстраординарних моделей автомобілів, які коли-небудь виробляв німецький автогігант. HotCars відзначив ретро-модель 1990 року, зокрема, завдяки її винятковій надійності та довговічності. Ціни на вживані E30 продовжують зростати, але 325is мають відносно низькі витрати на обслуговування та рідко ламаються.

Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class є одним із культових седанів. C-Class пропонує різноманітні варіанти двигунів, які відповідають унікальним вимогам будь-якого водія. C-Class відомий своєю безпекою, комфортом і репутацією бренду. На жаль, з цим брендом пов’язані вищі витрати на обслуговування. C-Class поступово зняли з виробництва ще в 2023 році, але ця модель є опорою надійності, згідно з TopSpeed, який рекомендує спортивну комплектацію C63 AMG з 2014 року.

Експерти рекомендують: яке вживане авто обрати у 2024 році

Volkswagen Jetta

Досі популярний, VW Jetta сподобається покупцям, які шукають міцний та надійний седан із просторим салоном, простим керуванням, конкурентоспроможною продуктивністю та гідною економією палива. CoPilot запропонував взагалі уникати моделей 2009-2013 років випуску через скарги клієнтів. Хорошою моделлю для огляду була б Jetta 2018 року.

Audi А4

A4 пішов вперед із моделями кузова седан і універсал, які містили крихітні 2-літрові чотирициліндрові двигуни з турбонаддувом і потужністю 211 кінських сил. Однак цей надійний автомобіль показав себе надзвичайно добре. HotCars рекомендує триматися подалі від моделей початку 2000-х років.

BMW 1 Series

TopSpeed ​​оцінив друге покоління BMW 1-ї серії (що випускалося між 2011 і 2019 роками) як найнадійніший німецький автомобіль за останнє десятиліття, зазначивши, що він "отримав багато похвал від власників і навіть механіків за його надійність, розкіш і ціну". BMW 1 Series посів перше місце серед 37 автомобілів у рейтингу "What Car? Reliability Survey" ,і отримав ідеальний 100% результат.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що недорогий ретро-кар Volkswagen Beetle показали в мережі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader