Honda зробила свого недорого суперника VW Golf крутішим. Фото
Honda зробила свого недорого суперника VW Golf крутішим. Фото

Honda зробила свого недорого суперника VW Golf крутішим. Фото

Нова Honda Civic Si 2025 модельного року – сучасний автомобіль зі спортивним характером та крутим позиціонуванням. У цій модифікації компанія покращила свого недорогого суперника VW Golf.

Модель Honda Civic Si зі стильним дизайном та спеціальним оснащенням розсекретили офіційно. Motor1 вже показав, як виглядає модель після модернізації.

Ми бачимо акуратні зміни у знайомому дизайні. Передня світлотехніка набула суворого виконання. Це надає машині різкого, агресивного і "насупленого" вигляду – сміливо і незвично, хоча світлотехніка в цілому збереглася без кардинальних змін.

Honda Civic Si

Дизайнери надали нових штрихів у бамперах. Особливо передній бампер став агресивнішим з великим повітрозабірником. За великим рахунком рестайлінг відповідає стандартній моделі.

В автомобілі посилена жорсткість кузова та модифікована підвіска. Нова Honda Civic може бути оснащена МКПП лише в модифікації Si (якщо не враховувати топовий спорткар Type R). Двигун видає 200 к.с. Ціна Honda Civic Si 2025 модельного року - 31 045 доларів.

OBOZ.UA вже розповідав про ажіотажну модель Subaru, у якої сильно зросли продажі.

Джерело матеріала
loader
loader