Кайлі Дженнер показала гламурний образ на відпочинку в Італії
Кайлі Дженнер показала гламурний образ на відпочинку в Італії

Кайлі Дженнер показала гламурний образ на відпочинку в Італії

Зірка "Сімейства Кардаш'ян" поділилася новинами про відпустку у Венеції, в яку вона вирушила з двома дітьми. Кайлі Дженнер в Італії представила нову річ зі своєї лінії одягу.

За останні кілька місяців Кайлі Дженнер встигла відпочити на Майорці та у Франції. Тепер зірка реаліті-шоу, модель і бізнесвумен зі своєю сім'єю і подругою Анастасією Караніколау весело проводить відпустку у Венеції, Італія. На вихідних вона порадувала своїх шанувальників в Instagram новими гламурними знімками.

26-річна красуня на нових світлинах позувала в чорному комбінезоні з відкритою спиною зі своєї колекції одягу Khy. Обтисле вбрання із зав'язкою на шиї вигідно підкреслило її струнку фігуру.

Кайлі Дженнер
Фото: instagram.com/kyliejenner

Свій образ Кайлі доповнила чорними туфлями з роздвоєним носком від Tabi від Maison Margiela на низькому ходу і золотими браслетами та годинником. Дженнер для зйомки вибрала старовинну будівлю і приймала різні пози біля відкритого вікна.

Кайлі Дженнер
Фото: instagram.com/kyliejenner

Вона лаконічно підписала свій пост: "Коли в Італії", прикріпивши ще одну фотографію, на якій демонструє свої дизайнерські сумки.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Дженнер розпустила своє шикарне темне волосся, яке м'якими хвилями спадало їй на плечі, і нанесла сяючий макіяж з ліловими рум'янами, сяючим хайлайтером і блиском для губ від власного бренду Kylie Cosmetics.

Шанувальники зірки в коментарях відзначили її квітучий вигляд і шикарну фігуру: "Яка шикарна леді!", "Вона гарна та ідеальна", "Жінка, в якій найкраще виглядає декольте ззаду", "Кайлі, ти маєш такий гарний вигляд", "Богиня! Як витвір мистецтва".

Кайлі також поділилася фотографією своїх дітей Стормі та Айрі в гондолі і сказала про свій відпочинок: "Краще й бути не може".

Нагадаємо, 10 липня повідомлялося, що Кайлі Дженнер продемонструвала струнку фігуру у відвертому бікіні. Зірка реаліті-шоу активно просуває свій бренд одягу Khy.

Теги за темою
Італія
Джерело матеріала
loader
loader