Хто відзначає день ангела 23 липня: список іменинників
Хто відзначає день ангела 23 липня: список іменинників

Хто відзначає день ангела 23 липня: список іменинників

У християнській традиції є повір’я про те, що якщо дитину назвати на честь святого, в день якого вона народилася, то її усе життя супроводжуватиме удача. Таким чином, кожен день у році присвячений певному святому чи мученику.

23 липня день ангела святкують Андрії, Віталії, Трохими, Федори і Ганни. Детальніше про іменинників – читайте у матеріалі OBOZ.UA.

Андрій – ім’я, що прийшло із давньогрецької мови. У перекладі означає "мужній". За іншою версією, ім’я походить від давньогрецького слова ἀνήρ (anēr) – "чоловік", "людина", що в родовому відмінку звучить як "андрос". Андрії з дитинства – непосидючі та рухливі хлопчики. Та й у дорослому віці характер Андрії мають запальний і непередбачуваний. Однак це також вдумливі, аналітичні та стратегічні особистості, що мають складний внутрішній світ.

Віталій – латинське ім’я, що означає "повний життя".  У Стародавньому Римі Віталій звучало як прізвисько, а  також існувало споріднене родове ім’я Vitalianus, що буквально перекладалося, як "Віталії, що належать Віталію". Віталії – справжні лідери, що навряд чи будуть дослухатися до порад інших.

Трохим – давньогрецьке ім'я, що перекладається як "вихованець". В дитинстві це капризні та непостійні хлопчики з мінливим характером. Однак у дорослому віці Трохим стає позитивним, відповідальним і уважним.

Федір – у перекладі з давньогрецької "подарунок Бога". Це добрі, щирі та кмітливі хлопчики, що з віком стають дуже відповідальними чоловіками. Вони справедливі, серйозні та добрі люди, які всім бажають допомогти.

Ганна – ім’я, що має давньоєврейське походження і перекладається як "благодать". Це артистичні, відповідальні, чесні та порядні жінки.

Раніше OBOZ.UA розповідав про нову дату святкування Медового спаса.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader