Убивця Фаріон був професіоналом і ретельно готувався до замаху, - Еспресо
Убивця Фаріон був професіоналом і ретельно готувався до замаху, - Еспресо

Убивця Фаріон був професіоналом і ретельно готувався до замаху, - Еспресо

Молодик, фото якого раніше розлетілось у соцмережах, є головним підозрюваним у вбивстві Ірини Фаріон. Він є професіоналом з гарними навичками володіння зброєю, адже здійснив лише один точний постріл, пише "Еспресо.Захід".

- Він зумисне вдягався так, щоб фоторобот не можна було зробити. А як частину підготовки до замаху, ймовірно, спотворив свою ходу. Це питання вивчається, – сказало виданню джерело у правоохоронних органах.

За його даними, вбивця готувався до замаху місяць, однак почав відстежувати Ірину Фаріон біля її будинку з 11 липня. Правоохоронці не відкидають можливості того, що в нього були спільники.

На момент пострілу частина камер не працювали через відсутність електрики, що унеможливлює перспективу прослідкувати весь шлях вбивці. Наразі проводиться комплекс слідчих експертиз.

  • 19 липня невідомий вистрелив в Ірину Фаріон біля її будинку у Львові. Її у тяжкому стані доправили до лікарні. Фаріон померла того ж вечора. 
  • 21 липня Національна поліція України показала хлопця, якого бачили біля будинку Ірини Фаріон напередодні її вбивства. Чоловіка оголосили в розшук. 
  • 22 липня Фаріон поховали у Львові на Личаківському цвинтарі неподалік могили українського композитора Володимира Івасюка.  
Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
loader