У Варшаві чоловік із ножем поранив двох підлітків з України
У Варшаві чоловік із ножем поранив двох підлітків з України

У Варшаві чоловік із ножем поранив двох підлітків з України

У Варшаві двоє 15-річних підлітків з України зазнали ножових поранень від 26-річного громадянина Узбекистану.

Надзвичайна подія трапилася в понеділок удень у Брудновському лісі на околицях польської столиці, передає Укрінформ із посиланням на Gazeta Wyborcza.

Як зазначає видання, громадянин Узбекистану є працівником однієї з компаній з доставки їжі. Українці прогулювалися лісом разом із групою інших підлітків і в результаті інциденту із старшим за них чоловіком підлітки отримали ножем поранення рук і грудної клітки.

“З’ясовуємо обставини події та мотиви такої поведінки. 26-річний чоловік перебуває поліції”, - повідомив речник варшавської поліції Каміль Собутка.

Він додав, що поранених українців було доставлено до лікарні.

На місці надзвичайної події випадково опинився відомий варшавський медичний рятувальник Марцін Борковський, який прогулювався у лісі разом із сім’єю. До прибуття швидкої допомоги він надав їм першу медичну допомогу. За його словами, один хлопець мав дві колоті рани під лівою рукою, інший мав поранення правого плеча і рук.

Зловмисник після скоєння злочину вдався до втечі, залишаючи свої речі – мобільний телефон, ключі від житла, кашкет, цигарки. Поліція за допомогою пошукової собаки швидко виявила місце перебування злочинця.

Як повідомлялося, у Кракові напали з мачете на 17-річного українця, хлопцю відрубали палець.

Фото: Dariusz Borowicz

Джерело матеріала
loader
loader