Пріянка Чопра показала єдину доньку, яка підросла
Пріянка Чопра показала єдину доньку, яка підросла

Пріянка Чопра показала єдину доньку, яка підросла

Малті Мері проводить час із зірковою мамою та бабусею. Вони спостерігали за китами з борту яхти.

42-річна індійська акторка Пріянка Чопра показала свіжі кадри єдиної доньки Малті Мері. Фото зірка екрану опублікувала в Instagram.

"Спостерігати за китами було так весело та легко", — написала Пріянка.

Вона з мамою та дворічною донькою проводить час в Австралії. Для відпочинку колишня зірка Боллівуду обрала фіолетовий бомбер та штани, чорну кепку, масивні сонцезахисні окуляри та топ. Тим часом маленька Малті Мері була одягнена в темно-синю сукню з білим комірцем. Волосся доньки Пріянка зібрала в два хвостики. На яхту Малті взяла із собою купу іграшок.

Пріянка Чопра з донькою

"Малті збирає тварин з усього світу — це знаково", "Малті так швидко росте, Боже мій", "Так красиво… який особливий досвід", — пишуть у коментарях підписники Чопри.

Зазначимо, що Малті Мері — єдина спадкоємиця Пріянки та американського музиканта Ніка Джонаса, який на 10 років молодший за свою обраницю. Зіркова пара одружилася у 2018 році за всіма індійськими традиціями, а на початку 2022 року подружжя повідомило про поповнення в родині. Дівчинка народилася ще у 2021 році, проте про це стало відомо трохи пізніше.

Пріянка Чопра та Нік Джонас
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Пріянка Чопра приміряла прикрасу за мільйон доларів.

Також Фокус писав про відпочинок в Індії Пріянки Чопри з рідними.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader