Стівен Кінг стверджує, що Трамп відмовився від дебатів з Гарріс
Стівен Кінг стверджує, що Трамп відмовився від дебатів з Гарріс

Стівен Кінг стверджує, що Трамп відмовився від дебатів з Гарріс

Останній допис автора бестселерів Стівена Кінга в соціальних мережах став вірусним, оскільки у ньому він стверджував, що колишній президент Дональд Трамп нібито відмовився від потенційних дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Про це пише Newsweek.

Після тижнів інтенсивного тиску, що виник після катастрофічного виступу на дебатах 27 червня, президент Джо Байден оголосив у неділю, що знімає свою кандидатуру з цьогорічних президентських виборів і підтримує Гарріс як свою заміну.

Хоча Трамп і Байден мали взяти участь у других дебатах на телеканалі ABC 10 вересня, майбутнє будь-яких дебатів між Трампом і Гарріс, якщо вона стане кандидатом від Демократичної партії, залишається під питанням.

Кінг, відвертий демократ, який часто критикує Трампа в інтернеті, заявив у понеділок у своєму дописі на X, що колишній президент вже оголосив, що відмовиться від дебатів з Гарріс.

«Трамп оголосив, що не буде дебатувати з Камалою Гарріс», — написав Кінг у дописі, який на момент публікації мав 5,1 млн переглядів.
«Стівен Кінг — тупиця», — сказав у заяві, надісланій електронною поштою до Newsweek у понеділок ввечері, прессекретар Трампа Стівен Чунг.

Трамп прямо не оголосив, що відмовиться від участі в потенційних дебатах з Гарріс. Однак колишній президент припустив, що він не буде дебатувати з віцепрезиденткою на тих же умовах, що і з Байденом.

Джерело матеріала
loader
loader