Син Мадонни спростував свої слова про те, що він голодує
Син Мадонни спростував свої слова про те, що він голодує

Син Мадонни спростував свої слова про те, що він голодує

Юнак запевнив шанувальників, що все не так страшно, як їм здалося.

18-річний прийомний син американської поп-ікони Мадонни Девід Банда, який нещодавно налякав підписників одкровеннями про те, що у нього не вистачає грошей на їжу, запевнив усіх, що все не так погано, як вони подумали. Про це хлопець розповів у сторіс свого Instagram.

"Для всіх, кого це стосується, моя мама мене дуже підтримує, вона завжди підтримувала мене. Я дуже щасливий у своєму житті і не живу на вулиці голодний! Будь ласка, припиніть турбуватися, все добре", — заявив він.

Раніше Банда розповідав, що з'їхав із розкішних апартаментів матері і тепер у нього скромне життя в Бронксі, на яке він заробляє уроками гри на гітарі.

"Я люблю це. Я не один, у мене є дівчина. Але мені це подобається. Приємно усвідомлювати, що зараз дев'ята година вечора, я голодний і розумію, що в мене недостатньо грошей, щоб добувати їжу і збирати сміття. Приємно бути молодим", — сказав він тоді.

Девід не тільки вчить грати на гітарі інших. Він супроводжував Мадонну в її Celebration Tour, який завершився в травні безкоштовним концертом у Ріо-де-Жанейро.

Зокрема, Банда акомпанував своїй матері на сцені.

Ще 2022 року співачка захоплювалася Девідом.

"Ти знаєш, що він і зараз займається музикою. Зрештою він стане одним із твоїх гостей", — заявила вона в шоу Джиммі Феллону.

Перерахувавши деякі з його талантів, включно з гумором і атлетизмом, Мадонна розповіла про погляд свого сина на моду:

"Він одягне будь-яке вбрання і матиме шикарний вигляд. Це справді дратує. Він носить мій одяг і має в ньому кращий вигляд".

У розмові з британським Vogue 2019 року вона також сказала, що дуже близька з Девідом.

"Він той, з ким у мене найбільше спільного. Я відчуваю, що він мене розуміє. У нього більше моєї ДНК, ніж у будь-кого з моїх дітей", — підкреслила зірка.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що рідний син Мадонни Рокко Річчі вперше вийшов на червону доріжку зі своєю дівчиною.

Джерело матеріала
loader