Окупанти поскаржилися на атаку дронів на Крим: кажуть, що все збили
Окупанти поскаржилися на атаку дронів на Крим: кажуть, що все збили

Окупанти поскаржилися на атаку дронів на Крим: кажуть, що все збили

У ніч проти 23 липня у тимчасово окупованому Криму пролунала серія вибухів. Загарбники поскаржилися на атаку БПЛА на українському півострові.

За легендою окупантів, усі безпілотники нібито було знищено. Про це заявив так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

Він заявив, що в окупованому Севастополі сили ППО та підрозділи РЕБ відбили атаку БПЛА. Загарбник стверджує, що в районі Північної сторони та Фіолента військові над акваторією знищили понад 15 безпілотників.

При цьому він додав, що уламки від одного БПЛА впали в одному із населених пунктів та пошкодили скло вантажного автомобіля. Уламки ще одного безпілотника також впали поряд із будинком.

"Жодні об'єкти в місті не постраждали. Всі служби продовжують контроль за обстановкою", – стверджує окупант.

Нагадаємо, вранці 21 липня серія вибухів пролунала у кількох районах тимчасово окупованого Криму. Після них у Севастополі завила тривога у військових частинах, а жителям оголосили сигнал "балістика".

Як повідомляв OBOZ.UA, ситуація на території тимчасово окупованого Криму спричинила масове скасування росіянами турів для "відпочинку" на місцевих курортах.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader