Вікторія Маремуха розповіла про найкраще побачення у житті
Вікторія Маремуха розповіла про найкраще побачення у житті

Вікторія Маремуха розповіла про найкраще побачення у житті

У всіх точно є спогади про побачення, які хотілося б забути або розповідати як анекдот. Таким поділилася в паузі між зйомками розважального проєкту «Хто зверху?», який 5 вересня стартує на Новому каналі, фіналістка шоу «Супермодель по-українськи», блогерка і акторка Вікторія Маремуха.

«Єдиний раз я пішла на побачення через Facebook. Тоді ще не існував Tinder, та й інші соцмережі не були суперпопулярними. Пам’ятаю, це відбувалося взимку. Сидимо ми з тим чоловіком, спілкуємося. В певний момент він запитує: «Який у тебе колір лаку на нігтях пальців ніг?» Я ж, шокована, запитую: «Навіщо це тобі?» А він такий: «Мене це збуджує». Я дуже насторожилася. Одразу сказала, що мені треба у вбиральню, а сама вийшла та втекла з побачення. Заблокувала його всюди й ніколи в житті більше не бачила. Ну, як таке можна запитати?» – емоційно розповідає дівчина.

А найкраще побачення у Віки Маре було з її чоловіком Луї.

«Це сталося давно, ще під час зйомок серіаліті «Київ вдень та вночі». Зміна була на ВДНГ. Дуууже довга зміна, – ділиться інфлюенсерка. – Непередбачувано, через брак зі звуку, затрималися десь до п’ятої ранку. Я була нереально голодна, поряд – нічого, де можна було б купити їжу. Розповіла про це Луї, з яким тоді лише починали зустрічатися. І от майже на завершення зміни він телефонує і каже, що чекає мене біля входу на ВДНГ. Я підходжу й бачу Луї з квітами та кукурудзою. Як виявилося, це єдине, що було в нього в холодильнику. Тож він класно її приготував і привіз. Мені так сподобалося це спонтанне секретне побачення! Дуже романтично було сидіти на світанку та їсти кукурудзу з чоловіком, який дуже подобається».

Фото: соцмережі Вікторії Маремухи; пресслужба

Джерело матеріала
loader
loader