Росія декілька разів вдарила по Харкову, є загиблий
Росія декілька разів вдарила по Харкову, є загиблий

Росія декілька разів вдарила по Харкову, є загиблий

Зранку у середу, 24 липня, росіяни обстріляли Харків та область. Починаючи з 5 ранку, окупанти завдали декілька ударів, повідомили голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов. 

-  Близько  05:00 год окупанти вдарили по Малоданилівській громаді.  Є загорання цивільної будівлі.

Інформація щодо потерпілих уточнюється.  За уточненими даними, один цивільний чоловік зазнав поранень. Без госпіталізації, - зазначив Синєгубов.

Він додав, що у Харкові зафіксовані удари за кількома адресами. Горить приватний будинок.  Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Терехов своєю чергою розповів, що перший удар по Харкову прийшовся в промислову зону одного з районів міста. Другий удар прийшовся у район приватного сектору, пожежа в одному з будинків. Попередньо є  інформація про одного загиблого.

На місцях «прильотів» працюють усі відповідні служби.  За попередніми даними, Росія обстріляла Харків ракетами С-300.

  • 23 липня українські захисники завдали ударів по російському порту "Кавказ" у Краснодарському краї Росії. В результаті отримав ушкодження паром "Слов'янин".  
  • 23 липня СБУ затримала колишнього телеведучого "1+1", який  працював у злочинному угрупуванні та зривав мобілізацію і "зливав" дані українських військових. 
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader
loader