Недорого суперника Toyota RAV4 від SsangYong показали зсередини. Фото
Недорого суперника Toyota RAV4 від SsangYong показали зсередини. Фото

Недорого суперника Toyota RAV4 від SsangYong показали зсередини. Фото

Новий кросовер SsangYong Actyon 2025 модельного року стане недорогим суперником Toyota RAV4. Раніше з'явилися перші фото новинки від забутого корейського бренду. Тепер машину показали офіційно зсередини.

Деталі повідомили на сайті виробника. Показали салон SsangYong Actyon 2025. Виглядає стильно та сучасно. І навіть майже преміально. Візуально внутрішній простір відповідає стандартам сегмента.

Але увагу привертає оздоблення. Напевно для перших фото виробник вибрав автомобіль у топовому виконанні. Базові варіанти всередині будуть виглядати простіше.

SsangYong Actyon

Раніше новий кросовер був відомий як проект SsangYong KGM J120. Але виявилося, що це довгоочікуване нове покоління моделі Actyon. Новинку виконали на базі SsangYong Torres, але кузов тут інший. Автомобіль отримав більш динамічний силует та ефектне оформлення зовнішньої світлотехніки. Технічних деталей поки що не розкривають.

Споріднений SsangYong Torres оснащують бензиновим 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к.с. У разі встановлення заводського ГБО віддача складає 165 к.с. Також є електричний варіант. Швидше за все, такі силові установки варто очікувати і на SsangYong Actyon 2025.

OBOZ.UA вже розповідав про ціну нового Renault Duster.

Джерело матеріала
loader