Новий бюджетник Renault Duster 3 покоління виявився вдвічі дорожчим за Dacia
Новий бюджетник Renault Duster 3 покоління виявився вдвічі дорожчим за Dacia

Новий бюджетник Renault Duster 3 покоління виявився вдвічі дорожчим за Dacia

Бюджетний кросовер Renault Duster 3 – це довгоочікувана новинка. Автомобіль вирушив у виробництво і вже надійшов у продаж. Але ціна виявилася вдвічі вищою, ніж у ідентичної моделі Dacia Duster 2024 року.

Деталі повідомляє Motor1. Новий Dacia Duster 3 покоління вирушив у продаж на європейському ринку кілька місяців тому із ціною близько 19 000 євро. Ціна Renault Duster 2024 виявилася вищою – від 35 000 євро. Майже вдвічі дорожче!

Поки що бюджетний кросовер Renault представлений на турецькому ринку. Там діють дуже високі податки, тож ціна машини так змінилася. Технічно Renault Duster повністю відповідає Dacia, але у дизайні є деякі відмінності.

Renault Duster

Спереду відрізняється решітка між фарами з великим написом Renault на всю ширину. У випадку з Dacia цей елемент представлений новим логотипом та декоративними смужками. Ззаду на дверцятах багажника з'явився ромбоподібний логотип французького бренду, а у румунського кросовера – напис із назвою компанії. В іншому – дизайн той самий.

Двигуни Dacia та Renault Duster 3 покоління:

  • бензиновий турбо 1 л (100 к.с.);
  • бензиновий турбо 1,2 л (гібрид, 130 к.с.);
  • бензиновий турбо 1,6 л (гібрид, 140-145 к.с.).

Оснащення у Renault та Dacia Duster 2024 року ідентичне: цифровий щиток приладів, 10-дюймовий тачскрин мультимедійної системи з навігацією, Apple CarPlay та Android Auto, круїз-контроль, парктронік, 6 подушок безпеки. Також у списку обладнання є безключовий доступ, клімат-контроль, камера заднього виду, бездротова зарядка для смартфона, аудіосистема із 6 динаміками.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий кросовер Toyota RAV4.

Джерело матеріала
loader
loader