"Важко, немає сили": Саліванчук показала посинілу руку після сильної травми
"Важко, немає сили": Саліванчук показала посинілу руку після сильної травми

"Важко, немає сили": Саліванчук показала посинілу руку після сильної травми

Навіть через тиждень наслідки нещасного випадку, який нещодавно стався з Анною Саліванчук, виглядають моторошно.

У середині липня українська акторка Анна Саліванчук отримала серйозну травму під час відпочинку в Хорватії. На прогулянці кам'янистим берегом артистка посковзнулася і впала. Удар виявився такої сили, що кілька годин вона не могла без гострого болю навіть зітхнути.

На щастя, травми Анни виявилися несерйозними - знаменитість відбулася забоями і розтягненнями в ділянці грудної клітини, а також вивихом правої руки, на яку їй у лікарні наклали гіпс.

Через сім днів Саліванчук, перед поїздкою до Венеції, зняла гіпс за показаннями лікаря. Криза минула, але пошкоджена рука акторки все ще слабка і має моторошний вигляд із жовто-ліловими синцями.

Про це артистка розповіла у своєму блозі в Instagram, і "похизувалася" місцем найбільшого удару. "Я зняла гіпс перед тим, як вирушати до Венеції, бо з ним я б узагалі не змогла вести автомобіль. Але без нього теж важко, бо рука ще не має сили. Я навіть коробку передач не можу переключати, вела лівою рукою і переключала теж лівою", - каже Анна Саліванчук.

Анна Саливанчук
Анна Саліванчук новини - Анна Саліванчук показала руку після падіння в Хорватії / instagram.com/salivanchuk.anna

Хто така Анна Саліванчук

Анна Валеріївна Саліванчук - українська актриса театру і кіно. Актриса Київського академічного драматичного театру в Подолі. У 2006 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Репяхова, блогерка, бізнесвумен, дружина Віктора Павліка та його концертний директор, зізналася, чому співак не підтримує її ідею завести другу дитину.

Також у своєму нещодавньому інтерв'ю ексВІА Гра Альона Вінницька назвала росіян, які, на її погляд, проявили людяність під час війни та заслуговують на подяку.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader