Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Ярославський дав покращений рецепт чебуреків із помідором
Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Ярославський дав покращений рецепт чебуреків із помідором

Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Ярославський дав покращений рецепт чебуреків із помідором

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський записав відео та поділився детально у соціальній мережі рецептом українських чебуреків, пропонуючи експериментувати з начинкою. Ось як їх приготувати.

Для тесту:

  • 300 г борошна + для посипання
  • 200 г окропу
  • сіль

Для начинки:

  • 250 г м'ясного фаршу
  • 1 помідор
  • 1 велика цибулина
  • 150 г сиру
  • 25 г води
  • Сіль перець
  • Рафінована олія без запаху

У великій мисці змішайте 275 г борошна із сіллю та залийте окропом, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський. Добре перемішайте дерев'яною ложкою і дайте тесту трохи охолонути. Додайте борошно, що залишилося, і вимішуйте тісто, щоб воно стало еластичним, потім залиште тісто під мискою.

"Мастер Шеф" Ярославський додав, далі натріть на тертці цибулю, помідор та сир. У великій мисці змішайте фарш з натертою цибулею, помідором і сиром. Додайте сіль, перець та 25 г води, щоб начинка була соковитою.

На посипаному борошном столі розкотіть тонке коло тесту. За допомогою кришки виріжте кола із тіста. На кожне коло покладіть ложку начинки, акуратно закрийте, випускаючи надмірне повітря, і закріпіть краю вилкою.

Розігрійте олію на середньому вогні. Перевірте його готовність, кинувши у нього шматочок тіста. Якщо тісто почне смажитися, олія готова. Смажте чебуреки по 2 штуки одночасно, за хвилиною з кожного боку, порадив "Мастер Шеф" Ярославський.

Останні новини України:

Дешевше та смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як зекономити на приготуванні плову.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader