На передовій загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій
На передовій загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій

На передовій загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій

На війні загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій. Він був командиром кулеметного взводу. Мав звання молодший сержант. У березні поточного року Президент нагородив його орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомили в Уманській міській раді.

 Олександр Цебрій служив у 58 ОМПБр ім. гетьмана Івана Виговського. З перших днів повномасштабної війни долучився до війська, щоб боронити рідну землю. Він був командиром кулеметного відділення, молодшим сержантом.

Загиблому було 50 років. У березні 2024 року його було нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ст. В Умані 26 липня оголосили днем жалоби.

Останній допис у Facebook Цебрій зробив кілька днів тому.

«Хто хоче побути »Мером"? Ну хоч на тиждень? Нічний вихід 20 км, під ранок повернулись вижаті повністю, мокрі навіть шнурки берців. Скинув з себе все, обмився з пляшки і вирубився навіть не відчуваючи дощок різної товщини, з яких зроблений настил і які, зазвичай, люто давлять в ребра.

Я маю улюблений сорт віскі (багато диму і торфу). Так от, я відчував його смак уві сні. Я був вдома, у своєму улюбленому кріслі, серед рідних людей, зі склянкою віскі. Крутий сон, надіюсь віщий. А хтось на цей період побудьте Мером", – написав він.

На передовій загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader