В Одесі жорстоко зарізали таксиста: яка причина вбивства
В Одесі жорстоко зарізали таксиста: яка причина вбивства

В Одесі жорстоко зарізали таксиста: яка причина вбивства

В Одесі вбили таксиста через відмову перевезти п'ятьох пасажирів.

В Одесі у середу, 24 липня, вбили 53-річного таксиста. Попередньо причиною стала його відмова перевезти одразу п’ятьох громадян.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Одещини.

Причиною конфлікту між чоловіками стало нібито те, що таксист відмовився перевезти одразу п’ятьох громадян, адже його автомобіль розрахований на чотири пасажирських місця. Така його відповідь обурила одного з потенційних пасажирів, який силоміць почав витягати водія з автівки та застосовувати до нього силу.

"Між чоловіками розпочалась бійка, в ході якої керманич дістав з багажника дерев’яну биту та захищаючись, вдарив нею 30-річного опонента. Той в свою чергу декілька разів вдарив його ножем в груди. Від отриманих тілесних ушкоджень таксист помер на місці події до приїзду медиків", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці Нацгвардії, які в цей час патрулювали прилеглу територію, та інші очевидці події завадили фігуранту втекти з місця злочину.

Дії чоловіка кваліфікували за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, як умисне вбивство. Фігуранта затримано в процесуальному порядку. За результатами проведеного медичного освідування він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно із санкцією ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Ймовірному стрільцю 18 років, він мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові.

  • У Харкові чоловік вбив продавчиню через пошкоджені гривні
  • На Одещині квартирант сокирою розрубав голову жінці, у якої жив: відео з місця вбивства
  • В Одесі ексчоловік та свекруха підпалили жінку: шокувальні подробиці розправи та підставний "вбивця"
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader