Шерон Стоун розповіла про страх, який відчувала протягом усієї своєї кар'єри
Шерон Стоун розповіла про страх, який відчувала протягом усієї своєї кар'єри

Шерон Стоун розповіла про страх, який відчувала протягом усієї своєї кар'єри

Актрису налякали слова знаменитого Сильвестра Сталлоне. У Шерон Стоун виникло відчуття, що постійно потрібно "бути готовою" до будь-якої ситуації.

Зірка Голлівуду Шерон Стоунрозповіла про свій страх бути застреленою нав'язливим фанатом, який переслідував її протягом усієї кар'єри, повідомляє Sun.

Страхи 66-річної актриси з'явилися після розмови з легендарним Сильвестром Сталлоне. Ще більше вони посилилися після травми, отриманої нею після проривної ролі у фільмі "Основний інстинкт", яка відразу перетворила її на знаменитість.

"Слай сказала мені: "Уяви таку ситуацію: ти йдеш вулицею, і всі починають це робити (лізти в кишені), і ти не знаєш, за ручку вони хапаються чи за пістолет". Це стає таким тривожним, тому що всі так роблять, але ви не знаєте чому. У цьому нестабільному світі постійно виникає відчуття, що тобі весь час потрібно щось вирішувати, виправляти і бути готовим завжди", — поділилася Шерон.

Колись цього місяця Шерон повторила позу зі схрещеними ногами з культового фільму 1992 року "Основний інстинкт", названу після виходу картини "однією з найсексуальніших". Її розкритикували за те, що вона занадто стара для такої пікантної фотографії. Однак багато її підписників похвалили зірку екрану як за виконання знаменитої ролі сексуальної вбивці Кетрін Трамелл, так і за те, який "приголомшливий" у неї зараз вигляд.

Зірка не змовчала і відповіла на критику: "Ми стаємо старшими. Смішно, що все повинно бути в порядку тільки в 20 років. Що за фігня".

Раніше, 11 липня, Фокус писав про те, що 66-річна Шерон Стоун здивувала фанатів, опублікувавши знімок топлес. Зірка Голлівуду вразила шанувальників стрункою фігурою. Багато хто відзначив талант Шерон Стоун, як художниці.

Теги за темою
актриса Голлівуд
Джерело матеріала
loader
loader