На Олімпіаді-2024 в Парижі учасникам роздають тисячі презервативів у милій упаковці
На Олімпіаді-2024 в Парижі учасникам роздають тисячі презервативів у милій упаковці

На Олімпіаді-2024 в Парижі учасникам роздають тисячі презервативів у милій упаковці

14 500 спортсменів і персоналу прибули або ще прибувають до Парижа. В соцмережах вже безліч турів по номерах із сумнозвісними антисексуальними ліжками, а ще – відео з величезною кількістю презервативів з олімпійською символікою.

На Олімпіаді видають презервативи й серветки для орального сексу

Їх можна знайти у кожній кімнаті для спортсменів. Упаковка барвистих презервативів містить зображення офіційних талісманів Ігор 2024 року в Парижі – Фріґі. А ще на кожній пачці є невеличкі повідомлення. До прикладу:

  • "На полі кохання грай чесно. Запитуй про згоду".
  • "Не ділися більшим, ніж перемога, захисти себе від ІПСШ".
  • "Забий на перемогу: Так – згоді, ні – ІПСШ".
  • "Не треба бути золотим медалістом, щоб носити їх!"

Цікаво, що раніше на Олімпіадах презервативів не роздавали, щонайменше, офіційно. На таких змаганнях наче діє неофіційна "заборона на інтим", а проте на Олімпіаді 2020 року в Токіо організатори роздали 160 000 презервативів, з огляду на пандемію.

Як виглядає номер олімпійського спортсмена та олімпійські кондоми: дивіться відео sarahmdouglas

У 2024 Лоран Далар, який координує охорону здоров'я на Іграх, заявив на пресконференції, що в Олімпійському селищі буде 200 000 чоловічих презервативів, 20 000 жіночих і 10 000 серветок для орального сексу. Якщо порахувати, то на кожного зі спортсменів припадає приблизно 20 презервативів.

Звісно, ніхто не очікує, що мешканці Олімпійського селища використають увесь запас. Але збуджені олімпійці, які захочуть скористатися наданими презервативами, точно не матимуть із цим жодних логістичних проблем.

Джерело матеріала
loader
loader