Рассел Кроу розповів про своє розпустне життя після розлучення з Даніель Спенсер
Рассел Кроу розповів про своє розпустне життя після розлучення з Даніель Спенсер

Рассел Кроу розповів про своє розпустне життя після розлучення з Даніель Спенсер

Актор готується до весілля зі своєю новою обраницею. Рассел Кроу та Даніель Спенсер підтримують дружні стосунки, у пари двоє дорослих синів.

Австралійський кіноактор і режисер Рассел Кроу 24 липня під час виступу його групи The Gentlemen Barbers в O2 Shepherd's Bush Empire розповів про свої романтичні пригоди і зізнався, що був одним із найбільших поганих хлопців Голлівуду, повідомляє Daily Mail.

60-річний "Гладіатор", після офіційного розлучення зі своєю дружиною, актрисою та співачкою, Даніель Спенсер у 2018 році, заявив, що повністю прийняв свій новий холостяцький спосіб життя після 15 років шлюбу.

Рассел Кроу та Даніель Спенсер, 2010 рік
Фото: Getty Images

Він визнав, що для своїх романтичних пригод часто вибирав жінок "значно молодший за нього" і використовував так звану техніку "бомбардування любов'ю".

"Якщо бути з вами абсолютно чесним, після того, як моє розлучення було оформлене, я став бісовим розпусником. Я був страшенно смішний, у мене скрізь було лайно. Знаєте, у мене було, як у старій приказці: "У кожному порту є дівчина ", — поділився Кроу.

За його словами, "бомбардування любов'ю" має на увазі, що одна людина обсипає іншу надмірною ласкою, компліментами та подарунками з метою вплинути на неї. Актор, який зіграв у "Іграх розуму" та "Гангстері", сказав: "Я б усе це робив. Зараз є така приказка: "Ти когось бомбиш любов'ю". Я б бомбив людей любов'ю, як божевільний, тому що в мене є пара зайвих баксів, тож можна займатися таким лайном".

Холостяцьке життя тривало кілька років, перш ніж Кроу усвідомив помилковість свого шляху і став розсудливим у 2020 році зав'язавши серйозні стосунки з колишньою актрисою, 31-річною Брітні Теріот. Лауреат премії "Оскар" пояснив: "Мені знадобилося кілька років, щоб якось поглянути на себе в дзеркало і сказати: "Що ти робиш? Нещодавно пара спровокувала чутки про заручини, коли міс Теріот була помічена з сліпучим діамантовим кільцем на безіменному пальці. А в червні пара відвідала церкву в Римі, ймовірно вони подумують про весілля.

Рассел Кроу зі своєю новою дівчиною Брітні Теріот
Фото: Getty

На сьогоднішній день Рассел підтримує тісні стосунки зі своєю колишньою дружиною, 55-річною Даніель Спенсер, від якої у нього двоє дорослих синів — 20-річний Чарльз та 18-річний Тенісон.

Хоча Рассел насамперед відомий своєю акторською кар'єрою, він уже давно займається музикою і нині гастролює Великобританією зі своїм гуртом The Gentlemen Barbers.

Раніше, 28 квітня, Фокус писав про те, що гладко поголеного Рассела Кроу переплутали з іншою знаменитістю.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader