Раптово з'явилася кохана Павла Дурова і мати його трьох дітей
Раптово з'явилася кохана Павла Дурова і мати його трьох дітей

Раптово з'явилася кохана Павла Дурова і мати його трьох дітей

За словами Ірини Болгар, вона не перебуває в офіційному шлюбі з Павлом Дуровим, але діти носять його прізвище. А нещодавно з'явилася інформація про те, що він зареєструвався на сайті знайомств TON Dating.

Дівчина на ім'я Ірина Болгар заявила, що є коханою і матір'ю трьох дітей мільярдера, засновника месенджера Telegram і забороненої в Україні соціальної мережі "ВКонтакте" Павла Дурова, повідомляє СПБ КП.

"Так, я мати трьох дітей Павла Дурова, це правильно. Лея Дурова 2013 року народження, Даніель Дуров 2016 року народження і Давид Дуров 2017 року народження. Ми живемо у Швейцарії. Наш шлюб із Павлом офіційно не зареєстрований, але діти носять прізвище батька", — поділилася дівчина.

За словами Ірини, дітям не подобається, що про них нічого невідомо в інтернеті. Тому вирішила нарешті представити їх громадськості. "Усе через дітей. Вони постійно запитують, чому в інтернеті немає жодної інформації про них, а лише про двох старших дітей", — пояснила Болгар.

При цьому жодних підтверджень цієї інформації немає. Так звана кохана, спільні фото з програмістом не показала і про стосунки з ним теж нічого не розповіла. В інтерв'ю Болгар зазначила, що вона родом із Петербурга, юрист за освітою і понад 20 років займається йогою. За її словами, з Дуровим вона познайомилася у своєму рідному місті, проте в якому році не уточнила.

У соціальній мережі Instagram є сторінка дівчини з таким самим ім'ям, де вона розміщує світлини з хештегом, який відповідає названим Іриною Болгар іменам її дітей: #leiadurova, #danieldurov, #daviddurov. Однак це не може свідчити про зв'язок із відомим програмістом і бізнесменом Павлом Дуровим.

Нагадаємо, 2 травня повідомлялося, що засновник Telegram Дуров заявив, що вчить українську мову. Павло не приховує свого інтересу до вивчення іноземних мов. Наразі він опановує одразу вісім мов.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader