Трейлери з Comic-Con 2024
Трейлери з Comic-Con 2024

Трейлери з Comic-Con 2024


 В американському Сан-Дієґо 25 липня стартував щорічний фестиваль поп-культури Comic-Con. Під час цієї події голлівудські компанії анонсують і рекламують свої майбутні проєкти. У мережі вже з’явилися ролики до:

 «Володар перснів: Персні влади»

 Вільна екранізація творів Д.Р.Р. Толкіна повернення на стрімінґ Amazon Prime з другим сезоном 29 серпня 2024 року.

 

 «Істоти-коммандоc»

 Перший проєкт з оновленого всесвіту DC під керівництвом Джеймса Ґанна. Анімаційне шоу про команду надлюдей, що борються з нацистами. Серед акторів озвучення: Френк Ґрілло, Віола Девіс, Шон Ґанн, Аня Чалотра, Алан Т'юдік, Девід Гарбор, Марія Бакалова і Зої Чао. Мультсеріал має вийти на max в грудні цього року.

 

 «Декстер: Первородний гріх»

 Приквел популярного серіалу «Декстер». Молодого «совісного» маніяка зіграв ірландський актор Патрік Ґібсон («ОА»). Дати прем’єри у проєкту ще немає.

 

 «І мертві підуть: Деріл Діксон»

 Другий сезон з походеньками Деріла по вулицям Парижа стартує на AMC 29 вересня 2024 року.

 

 «І мертві підуть: Мертве місто»

 У цьому ж спін-оффі серіалу «І мерті пудуть» Меґґі та Ніґан гуляють по вулицях Нью-Йорка. Другий сезон вийде у 2025 році.

 

 «Like a Dragon: Якудза»

 Екранізація популярної ігрової франшизи SEGA «Yakuza: Like a Dragon». Amazon обіцяє випустити серіал 24 жовтня 2024 року.

 

 «Хлопаки»

 Ще Amazon показав ролик з невдалими дублями четвертого сезону «Хлопак», а також анонсував приквел під назвою «Vought Rising». Події серіалу розгортатимуться у 1950-х роках, а його головними героями стануть Солдатик і Штормфронт, в яких знову перевтіляться Дженсен Еклс і Ая Кеш.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader