На Львівщині поліція знайшла у лісі дівчинку, яку шукали 7 діб: відео
На Львівщині поліція знайшла у лісі дівчинку, яку шукали 7 діб: відео

На Львівщині поліція знайшла у лісі дівчинку, яку шукали 7 діб: відео

Поблизу міста Рава-Руська на Львівщині правоохоронці знайшли 11-річну Соломію Веклич, пошуки якої тривали 7 діб. Дитинависнажена, але загрози її життю немає.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції України. Зазначається, що дівчинка перебувала у лісовому масиві на відстані близько шести кілометрів від дому. 

Як зазначили у поліції, повідомлення про зникнення Соломії надійшло від її матері 20 липня, після чого пошукова операція не припинялася. До неї залучали більш ніж 600 осіб: поліціянтів, рятувальників, прикордонників, кінологів, волонтерів та жителів Львівщини. 

Очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський повідомив, що зусилля виявилися не марними. Наразі дитина перебуває під наглядом лікарів.

"Ми вдячні усім, хто долучився до пошуків, допомагав прочісувати місцевість, надавав інформацію та не втрачав надію", – зазначив правоохоронець.

Нагадаємо, 22 липня на запит поліції на пошук дівчинки виїжджали три кінологічні групи. 23 липня у центрально-рятувальній водолазній службі Львівської області повідомили, що водолази обстежили дві водойми та русло річки Рата у селі Рата Львівського району. Тіла дитини не виявили.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 19 липня на Миколаївщині водій на смерть збив 6-річного Ігната і втік з місця ДТП. Авто близько 20:00 вʼїхало в натовп дітей, які грали на перехресті за 10 метрів від будинку, де жив хлопчик. 

– На Одещині 6-річна дівчинка випала з вікна квартири на 6-му поверсі. Від отриманих травм дитина померла на місці до приїзду "швидкої". 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader