У Варшаві сталося масове отруєння хлором: чи є серед постраждалих українці
У Варшаві сталося масове отруєння хлором: чи є серед постраждалих українці

У Варшаві сталося масове отруєння хлором: чи є серед постраждалих українці

У п'ятницю, 26 липня у одному з басейнів Варшави сталося масове отруєння хлором. Було евакуйовано 60 осіб, 21 з яких доставили до лікарні для обстеження. Серед постраждалих також є діти.

Про це повідомили польські ЗМІ. Журналісти "Укрінформу" вияснили в посольстві, чи є серед постраждалих українці.

"За інформацією посольства, станом на 28 липня офіційної інформації від польських компетентних органів щодо постраждалих українців не надходило", - повідомили в українській дипломатичній установі.

Зазначається, що басейном керує Центр спорту та відпочинку варшавського району Таргувек.  Результати попередніх аналізів води показали, що норми вмісту хлору значно перевищені. Басейн буде закритий найближчим часом.

Поліція не розголошує подробиць розслідування. У столичній поліції підтвердили, що внаслідок даного інциденту затримано трьох осіб.

Нагадаємо, що 20 липня у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю машини дорожньої служби та автобуса, в якій перебували громадяни України. Внаслідок аварії 9 людей дістали поранення.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що у Бангкоку в розкішному номері готелю Grand Hyatt Erawan жінка отруїла п'ятьох своїх ділових партнерів ціанідом, після чого скоїла самогубство. Покоївка, яка прийшла прибирати в номері пізно ввечері у вівторок, виявила тіла трьох чоловіків і трьох жінок.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader