Vodafone підвищує ціни на тарифи: що зміниться для абонентів
Vodafone підвищує ціни на тарифи: що зміниться для абонентів

Vodafone підвищує ціни на тарифи: що зміниться для абонентів

Vodafone, один із провідних мобільних операторів в Україні, оголосив про підвищення вартості своїх тарифів, яке набере чинності з 1 серпня. Зміни стосуються декількох популярних тарифних планів, і хоча абоненти зіткнуться з вищими цінами, компанія обіцяє збільшення обсягу інтернету та кількості хвилин для дзвінків на інші українські мережі.
Окрім цього, Vodafone впроваджує новий код мережі, що відкриває можливості для вибору номерів із комбінацією +380 75. Ці нововведення спрямовані на покращення якості послуг та забезпечення кращого користувацького досвіду для абонентів.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Vodafone планує підвищити ціни на свої послуги з 1 серпня. Ось основні зміни:

  • Тариф Vodafone Red Start подорожчає на 15 грн і становитиме 190 грн на місяць замість 175 грн.

  • Тариф Vodafone Red Pro зросте на 30 грн – з 230 грн до 260 грн на місяць. У цьому тарифі збільшать обсяг інтернету з 30 до 40 Гб і кількість хвилин на інші мережі в Україні з 250 до 350 хвилин.

  • Тариф Vodafone Red Max також подорожчає на 30 грн, до 330 грн на місяць. Кількість хвилин на інші мережі зросте з 400 до 500, а мобільний трафік збільшиться з 50 до 60 Гб.

  • Тариф Vodafone Red Unlim Plus подорожчає на 50 грн і коштуватиме 400 грн на місяць. Кількість хвилин для дзвінків на інші оператори збільшиться з 500 до 600.

  • Тариф Vodafone Red Unlim Max подорожчає на 50 грн, до 500 грн на місяць. Кількість хвилин на інші мережі зросте з 700 до 800.

Також вказано, що у цих тарифах і у Vodafone ULTRA подорожчають дзвінки на інші мережі, якщо пакет послуг буде використано раніше. Кожна хвилина коштуватиме 1,5 грн. У деяких тарифах зміниться ціна на інтернет, якщо пакет вичерпано передчасно.

Vodafone підвищує ціни на тарифи: що зміниться для абонентів - Фото 2

Крім того, Vodafone впроваджує новий код мережі – 75, тож нові номери починатимуться з +380 75. До кінця 2024 року абоненти зможуть обирати такі номери, але ця зміна не торкнеться існуючих номерів.

Вам буде цікаво дізнатися з кожного абонента по 5%: у "Київстарі" анонсували підвищення тарифів

Джерело матеріала
loader
loader