Нападник збірної України Яремчук став гравцем грецького Олімпіакосу
Нападник збірної України Яремчук став гравцем грецького Олімпіакосу

Нападник збірної України Яремчук став гравцем грецького Олімпіакосу

Український футболіст та нападник національної збірної Роман Яремчук приєднався до грецького клубу Олімпіакос. Про це повідомляється у Твіттері клубу.

- Романе Яремчуку, ласкаво просимо в Олімпіакос!, - наголошується в повідомленні.

Контракт 28-річного футболіста з грецьким фк укладено до 2028 року. Тепер нападник української збірної 4 роки гратиме за "червоно-білих". Інших подробиць договору не розголошується.

22 червня форвард збірної України Роман Яремчук став найкращим бомбардиром в історії виступів нашої команди на чемпіонатах Європи. 28-річний нападник забив переможний гол у ворота збірної Словаччини (2:1) у другому турі групового етапу Євро-2024. Для Романа це третій гол на чемпіонатах Європи. Т

Також Яремчук вийшов на четверте місце в списку найкращих бомбардирів в історії збірної України в усіх матчах. Гол у ворота словаків став для нього 16 за національну команду, що дозволило йому обійти нинішнього головного тренера "синьо-жовтих" Сергія Реброва.

  • 24 липня українська збірна зазнала поразки від збірної Іраку у дебютному матчі на груповому етапі літньої Олімпіади. Футболісти Іраку на 75-й хвилині забили переможний гол у ворота Фесюна. Так, Україна поступилася з рахунком 1:2.
  • 27 липня збірна України здобула впевнену, але непросту перемогу над командою Марокко на груповому етапі Олімпійських ігор. Наші футболісти виграли поєдинок із рахунком 2:1.
Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader