Ріанна показала трендовий спортивний образ: що модно цього літа
Ріанна показала трендовий спортивний образ: що модно цього літа

Ріанна показала трендовий спортивний образ: що модно цього літа

Кожен сезон приносить із собою нові тренди, яскраві кольори, несподівані комбінації та ідеї для створення унікальних образів. Деякі з них стають актуальними завдяки справжнім світовим іконам стилю.

Ріанна – співачка відома своєю здатністю змішувати різні стилі та мати бездоганний вигляд у будь-якому вбранні. Нещодавно вона знову продемонструвала свою здатність бути трендсетером.

Надихаючись прикладом зірок, ми можемо створити власний спортивний образ, що буде не лише зручним, але й модним. Для цього навіть не потрібно мати доступ до дорогих брендів. Головне – це відчувати атмосферу і почуватися впевнено.

Нещодавно Ріанну помітили на стадіоні Yankee Stadium, де вона дивилася футбольний матч. Щоб повністю відповідати атмосфері, вона обрала неймовірний трендовий спортивний образ, який включає кілька ключових елементів, що визначають модні тенденції сезону.

Ріанна показала трендовий спортивний образ: що модно цього літа

Співачка обрала чорну спортивну футболку Loewe – із зображенням "00" і рукавами в смужку. Задня частина верхнього елементу подовжена та розділяється на дві частини, вільно розвиваючись під час ходи.

Це все зірка поєднала з мініспідницею від Miu Miu в коричневу клітку поверх їхнього фірмового червоного пояса. Щоб образ мав стильний та гармонійний вигляд, вона доповнила його парою кросівок від власного бренду. Взуття Fenty×Puma мало унікальний ретро-вигляд, оскільки спаівачка одягла їх з білими язиками, складеними на шнурках.

Крім того, Ріанна елегантно доповнила своє взуття витонченим перловим браслетом на щиколотці та додала ще більше блиску своєму образу за допомогою хвилястих діамантових намист та браслетів.

Зрештою, співачка завершила свій наряд потертою бейсболкою кольору слонової кістки, а також зелено-чорною сумкою Bottega Veneta з фірмової шкіри Intrecciato.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що Ріанна приміряла трендові джинси баггі, та розповів про те, як їх стилізувати.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader