TikTok захоплюється пікантними відео за лаштунками Олімпіади
TikTok захоплюється пікантними відео за лаштунками Олімпіади

TikTok захоплюється пікантними відео за лаштунками Олімпіади

Колись олімпійські змагання були прерогативою спортсменів-тріумфаторів, які демонстрували свої медалі, але тепер кожен олімпієць бере участь у цьому, публікуючи відео, на яких вони розпаковують свій спонсорований комплект.

У мережі з’являються відео про перевдягання – основний елемент соціальних мереж, де хтось зазвичай демонструє свої нещодавні покупки – замість цього в TikTok виходять спортсмени, які готуються до легкої атлетики, полів і кортів.

Мільйони людей налаштувалися, щоб побачити спорядження, яке цього літа буде носити французька столиця.

На одному спеціаліст з бігу на 400 метрів Аліка Шмідт моделює спідниці Adidas і світшоти на четвертій блискавці своєї команди, Німеччина; в іншому австралійський бар’єрист Тайлеб Вілліс насолоджується своєю жовто-зеленою формою Asics під саундтрек до фільму «Mr Pot Scraper» від BossMan Dlow.

Хвилювання спортсменів – і кількість людей, які налаштувалися, щоб спостерігати – говорить про стиль деяких комплектів одягу на цих іграх, а Париж 2024 називають «найбільшою Олімпіадою моди в історії» не в останню чергу тому, що його спонсорує найбільший у світі модний конгломерат LVMH. Найкращим і найгіршим формам уже приділено багато ефірного часу в Інтернеті, а вишукано вишита уніформа монгольської команди, робота кутюрного бренду Michel і Amazonka з Улан-Батора, багато хто визнає переможцями.

Відео про перевезення — не єдиний вміст, яким діляться перед Іграми. Олімпійці публікують відеоблоги своїх подорожей до Олімпійського селища з усього світу. Тенісистка збірної США Коко Гауф поділилася знімком непоганої страви з літака перед тим, як лягти подрімати.

Усередині села екскурсії кімнатами підняли завісу щодо розміщення. Члени збірної Данії з гандболу розповіли, що вони прикрасили свої голі білі стіни своїми фотографіями та прапором Данії. Споруди для сну викликали особливий інтерес: Том Дейлі поділився відео з картонними ліжками, укомплектованими пуховими ковдрами Paris 2024 , а Наомі Осака швидко перевірила своє ліжко, надаючи глядачам можливість зазирнути за лаштунки, яку мало хто коли-небудь побачить. для себе, іноді брудну білизну і все.

Вміст також може бути зворушливим. «Бути серед усіх різних культур — це найкраще», — каже австралійська ватерполістка Тіллі Кернс в одному зі своїх відео, на якому можна почути спів іншої команди в сусідній будівлі — вона підозрює, що з країн Океанії. «Олімпійська сторона TikTok змушує мене розриватися», — написав один із коментаторів. «Абсолютно живу заради перспективи OlympicVillage

Джерело матеріала
loader
loader