Брітні Спірс помітили в компанії екс-бойфренда з кримінальним минулим
Брітні Спірс помітили в компанії екс-бойфренда з кримінальним минулим

Брітні Спірс помітили в компанії екс-бойфренда з кримінальним минулим

Кілька тижнів Брітні гучно порвала з бойфрендом і запевняла, що в її житті більше ніколи не буде чоловіків. Однак зараз вона змінила свої погляди.

42-річна американська поп-співачка Брітні Спірс недовго була самотньою після сварки зі своїм бойфрендом Полом Солізом. Через кілька тижнів після новин про їхній розрив пару знову помітили разом біля ресторану Soho House в Малібу, пише RadarOnline.

Брітні мала невимушений вигляд у фіолетово-білому топі з білими джинсовими шортами, додавши солом'яний капелюх і червоні сандалі без застібок. Пол вибрав мішкувату білу футболку, сорочку в синьо-білу клітинку зверху, джинси і кросівки. Після побачення в ресторані вони сіли в позашляховик Mercedes Брітні, причому Пол був за кермом, і поїхали разом.

Пара знову разом, хоча не так давно Спірс писала, що вона "самотня як чорт" і "ніколи не буде з іншим чоловіком, поки жива".

До розриву Пол і Брітні зустрічалися кілька місяців. У Соліза — щонайменше дев'ятеро дітей, мати яких, 36-річна Ніколь Мансілла, і Департамент у справах дітей Лос-Анджелеса переслідують чоловіка з приводу аліментів.

Такий реюніон уже дуже стурбував друзів співачки. Адже зовсім нещодавно вона говорила їм, що порвала з Солізом, побачивши його "справжнє обличчя" і відчувши, що він використовує її для впливу. Артистка також нібито зрозуміла, що "Пол — нероба", і це стало "великим розчаруванням для неї". Зірка також звинувачувала Соліра в роботі з папараці.

Зрештою Брітні сказала своїй службі безпеки, що він більше не бажаний гість у її домі, а останньою краплею стала сварка пари в ресторані Chateau Marmont, після якої зірка погрожувала переїхати в Бостон.

За словами інсайдерів Спірс боялася, що її стосунки з Полом можуть поставити під загрозу її постійні зусилля з примирення із синами, які давно живуть з їхнім батьком, колишнім чоловіком співачки Кевіном Федерлайном.

Раніше Фокус писав, що будинок Брітні Спірс виставили на продаж після злому сервісу MLS.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader