DRUM QUEEN випускає дебютний кліп «Не запрошуй»
DRUM QUEEN випускає дебютний кліп «Не запрошуй»

DRUM QUEEN випускає дебютний кліп «Не запрошуй»

Українська музиакнтка Кейт Багінські випустила пісню в жанрі поп-панк «Не запрошуй». Це перша музична робота виконавиці, як сольної артистки.

За інформацією прес-релізу, дебютний кліп  DRUM QUEEN — це історія про те, як вона вчилась обирати себе, залишатись вірною своїм принципам і мріям. «Ця пісня — реальна історія 16-річної мене» — коментує DRUM QUEEN.

«Не запрошуй» стала першим кроком Кейт до втілення мрії бути вокалісткою. В цій пісні вона ділиться історією шістнадцятиріччя і нерозділеного кохання, який авторка відрефлексовує у важливий заклик для дівчат і хлопців: «Ти краща версія себе!».

Вже 14 років Кейт професійно грає на барабанах з відомими українськими артистами, такими як: Дантес, Монатік. Також виступала запрошеною музиканткою під час благодійних футбольних матчів в підтримку України у 2022 році з DOROFEEVA, Русланою, Тіною Кароль, Юлею Саніною, Катериною Павленко (Go_A):

За цей час вона стала однією з найкращих барабанщиць в Україні. Тож сценічне ім’я – це відсилка до минулого досвіду артистки, який сформував її та дав можливість музично зростати.

“Я дуже кайфую грати, викладатись і проживати емоції саме через гру на барабанах, так народився мій псевдонім DRUM QUEEN. Але завжди мріяла співати, бути фронтвумен”, – коментує Кейт.

«Моя дитяча мрія — співати на сцені. Коли в дитинстві дивилась кліпи і виступи артистів по телевізору – хотіла так само. У 12 років я вперше почула альбом Авріл Лавін «The Best Damn Thing» і закохалась. Слухала його на плеєрі нон-стоп, з того моменту і почав формуватись музичний смак і любов до панку», – DRUM QUEEN.

Окрім цього, разом з треком, DRUM QUEEN випускає кліп, який повністю відображає Кейт по стилю і стану душі. В кліпі розкривається історія дівчини, яка вже вийшла з «one sided love» стосунків і збирається на свій сольний концерт, де її чекає повний зал шанувальників.

Кліп «НЕ ЗАПРОШУЙ» – дебютна робота режисера Олега Мусіяна, з творчим псевдонімом Monzatog. Він описує історію пісні, залаштунки розставання, рефлексію головної героїні, та процес усвідомлення власної самоцінності.

Джерело матеріала
loader
loader