«МУР» назвали суму грошей, яку зібрали у турі Ти
«МУР» назвали суму грошей, яку зібрали у турі Ти

«МУР» назвали суму грошей, яку зібрали у турі Ти

 

Цей тур став не лише першим оригінальним історичним реп-мюзиклом, який побачили майже у всіх великих містах, але й потужною акцією на підтримку України у боротьбі з російським вторгненням. Загалом виставу відвідало близько 30 000 тисяч людей, завдяки яким проєкт зміг закрити й чимало благодійних цілей.

Результати туру:

  • На перших прем'єрних виставах Ти [Романтика] в Києві та Львові вдалося зібрати 630 000 гривень на ініціативу з закупівлею книжок для деокупованих територій. 430 000 гривень було витрачено на придбання книг для бібліотек у деокупованих містах та селах. Ця ініціатива має на меті забезпечити доступ до якісної літератури для дітей та дорослих у звільнених від російських окупантів регіонах. Решту зібраних коштів, перевершивши всі очікування було спрямовано на підтримку Збройних Сил України. Зокрема, було придбано: РЕБ для 11 батальйону спеціального призначення та 5 FPV-дронів для використання на сході України
  • У межах туру «МУР» Ти [Романтика] було зібрано 3 143 000 грн на дрони для 3 ОШБ.
  • Також зібрано/закуплено туром на набір для радіорозвідки для 11 батальйону спеціального призначення, що досі тримає позиції на лівому березі Херсонщини.
  • Батареї для РЕБ для 131 батальйону територіальної оборони, який брав участь у відбитті наступу на Харківщині.
  • Було проведено безкоштовний концерт НЕ [Романтика] в Харкові, який відвідало 600 харківʼян. До концерту долучились Євген Янович, Олена Кравець та гурт NAZVA.
  • Вистава в Києві, яка відбулася 8 липня в Жовтневому палаці, була благодійною. 50% квитків було роздано військовим, ветеранам, волонтерам, членам МАН та найкращим представникам студентської ради Києва.

«МУР» Ти [Романтика] – це не просто тур, це рух, який об'єднує людей навколо важливих цінностей: любові до України, прагнення до свободи та підтримки тих, хто захищає нашу землю. Тур буде продовжено восени.

Джерело матеріала
loader
loader