Ford зробив свою дешеву практичну модель набагато крутішою. Фото
Ford зробив свою дешеву практичну модель набагато крутішою. Фото

Ford зробив свою дешеву практичну модель набагато крутішою. Фото

Новий дешевий пікап Ford Maverick 2025 модельного року офіційно дебютував після серйозної модернізації. Але виробник на цьому не зупинився і зробив свою практичну модель крутішою з модифікацією Lobo.

Авто показали на фото. Це не лише практична альтернатива сучасним кросоверам, а тепер ще й стильна машина. Деталі про новий Ford Maverick Lobo 2025 стали відомі Motor1.

Бюджетний пікап Ford Maverick існує на ринку вже кілька років. Тепер виробник підготував оновлений варіант практичного позашляховика із сучаснішим дизайном. Новий Ford Maverick 2025 модельного року отримав більш агресивну зовнішність із новими бамперами та іншою світлотехнікою.

Ford Maverick Lobo

Новий Maverick Lobo пішов ще далі і приміряв спортивніше оформлення з унікальними бамперами та особливими колісними дисками на 19 дюймів. До того ж машині занизили підвіску. А в гальмівній системі та інших агрегатах є елементи від спортивних моделей Focus ST та Mustang Mach-E.

Пікап, побудований на модернізованій платформі кросовера Ford Kuga (Escape), отримав двигун потужністю 238 к.с. та спеціальний режим для гоночного треку.

Ціна Ford Maverick 2025 у базовому виконанні – від 27 890 доларів. "Спортивний" Ford Maverick Lobo коштує щонайменше $36 595.

OBOZ.UA раніше показував новий пікап Mitsubishi для України.

Джерело матеріала
loader