Рівненський ексвійськком отримав нову підозру
Рівненський ексвійськком отримав нову підозру

Рівненський ексвійськком отримав нову підозру


Експосадовцю повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань – у сприянні в ухиленні від військової служби військовозобовʼязаними під час мобілізації.

Колишнього рівненського військкома Сергія Луцюка знову затримано, йому повідомлено нову підозру. Про це в суботу, 3 серпня, пресслужба Офісу генпрокурора.

Повідомляється, що експосадовцю повідомлено про нову підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань – у сприянні в ухиленні від військової служби військовозобовʼязаними під час мобілізації.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше йому було повідомлено про підозру за фактом незаконного збагачення на понад 46 млн грн, а також у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень та грабежі.

Раніше повідомлялося, що головний військком Рівненщини побив підлеглого. Полковник і підполковник дізналися, що водій стрілецької роти однієї з військових частин Рівненського районного військкомату планує доповісти про їхні порушення під час служби. Це й стало причиною побиття чоловіка.Під час слідства з’ясувалося, що обласний військком має незадекларовані статки. Серед них два вантажні автомобілі, земельні ділянки та недобудований готель на гірськолижному курорті у Карпатах.Загальна сума незаконного збагачення сягнула понад 52 млн гривень. У грудні 2023 року майно заарештували й передали в АРМА.

Рік тому Сергія Луцюка взяли під варту.



Теги за темою
затримання
Джерело матеріала
loader
loader