"Свято на крові": українців обурив стан окупованої Кирилівки, де росіяни намагаються влаштувати курорт. Відео
"Свято на крові": українців обурив стан окупованої Кирилівки, де росіяни намагаються влаштувати курорт. Відео

"Свято на крові": українців обурив стан окупованої Кирилівки, де росіяни намагаються влаштувати курорт. Відео

Українці обурені станом курортного містечка Кирилівка Запорізької області, яке окупували росіяни на початку повномасштабної війни. Людей в розпал пляжного сезону вздовж узбережжя Азовського моря майже немає, але жителі не засмучуються і заявляють, що все повернулося до тих масштабів, що були до окупації.

Відео з Кирилівки опублікував у TikTok Роман Колесник з Мелітополя, якого життя в окупації більш ніж влаштовує. На кадрах видно, що по місту висять російські прапори, рекламні банери теж мовою окупантів, утім, багатьох це влаштовує, як-от автора відео.

Спочатку він проїжджає повз аквапарк "Острів скарбів", де на парковці стоїть не так вже й багато автівок. Цю зону відпочинку росіяни насмілилися відкрити вже майже наприкінці пляжного сезону. В кадр потрапив також триколор, який автора відео взагалі не бентежить.

"Дивіться, відкрився аквапарк. Дивіться, машин скільки! На гірках люди стоять... Я, чесно кажучи, думав, людей буде мало, можна йти, щоб не юрмитися, але ж ні. Дивно, звісно, але люди є. Камера так сильно не показує", – розповів чоловік.

Що цікаво, виправданням для справжньої малої кількості людей стала фраза "Камера так сильно не передає". Автор відео намагався її вставити всюди, де можна посіяти сумнів про повернення хоч якогось життя у селище.

Роман Колесник також показав, у якому стані зараз перебуває Федотова коса – перша лінія від моря, на якій раніше вирувало життя. Як зазначає автор, у центрі селища людей значно менше, тому можна зробити висновок, що максимальна їхня кількість саме на цій вулиці. З популярного у населеному пункті нічного клубу TEXAS доноситься російська музика, але й увечері в суботу людей біля нього небагато.

"Ну, зрозуміло, людей не дуже багато, але якесь життя є, я так скажу. Камера не передає. Ось шашлички навіть смажать. Ось TEXAS. Це той басейн зараз – ось бачите, веселощі. Все нормально. Життя триває. Але раніше тут проїхати машиною неможливо було", – прокоментував Колесник.

Українців засмутив стан окупованої української Кирилівки. Дехто зазначає, що селище розграбували, а хтось натякає на проблеми, які приніс з собою "русский мир".

  • "Серпень. З відкриттям!"
  • "Перша лінія на Федотці розграбована стоїть".
  • "Сумно бачити".
  • "Сумно, що без автобізнесу доводиться бур'яни знімати".
  • "На гірках купа руху, аж не пройти".
  • "Так, камера не показує. Розграбували першу лінію".
  • "Свято на крові".
  • "Як раніше? Ви жартуєте?"
  • "Життя там завмерло, і не так, як раніше. Раніше там пройти неможливо було, а це занепад під окупацією росіян".
  • "Покажіть хоч одне село, де коли прийшла РФ, стало краще. Скрізь повне дно".
"Свято на крові": українців обурив стан окупованої Кирилівки, де росіяни намагаються влаштувати курорт. Відео

Раніше OBOZ.UA писав, що росіяни скаржаться на жахливий відпочинок в окупованому Криму. Сміття, вибухи, високі ціни й мутна морська вода – це все чекає на тих, хто вирішив погрітися під сонцем на березі Азовського і Чорного морів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader