Китаянка найняла кур'єра, щоб той знищив "замок кохання": деталі
Китаянка найняла кур'єра, щоб той знищив "замок кохання": деталі

Китаянка найняла кур'єра, щоб той знищив "замок кохання": деталі

Кур'єри в Китаї не тільки розвозять їжу або пошту, а й виконують безліч інших доручень. Деякі з них є досить неординарними.

Кур'єр із провінції Хенань на півночі Китаю, який працює на доставці замовлень, розвеселив мережу розповіддю про одне з найбільш незвичайних прохань, отриманих від клієнтів. У соцмережі Douyin він поділився історією про те, як дівчина на ім'я Ван Менмен найняла його за 300 юанів ($40), щоб він піднявся на гору Лаоцзюнь і зрізав металевий "замок кохання", який вона та її колишній хлопець повісили там під час їхніх стосунків, пише South China Morning Post.

"Я вирушила на гору Лаоцзюнь зі своїм колишнім хлопцем і повісила замок кохання, а потім дізналася, що він робив те ж з багатьма дівчатами. Тепер, коли я думаю про це, мені стає огидно. Ви можете допомогти мені зрізати замок?" — переказує кур'єр слова дівчини.

Він погодився їй підсобити і проїхав чотири години, щоб дістатися до гори. Потім йому довелося піднятися на вершину канатною дорогою. Опинившись на місці призначення, чоловік зіткнувся з черговим завданням: знайти потрібний замок серед тисяч інших. Він зв'язався із замовницею по відеозв'язку, і дівчина допомогла йому ідентифікувати саме її замок рожевого кольору з вигравіруваними на ньому іменами пари.

Фото: Douyin

Знайшовши необхідне, кур'єр зламав замок і викинув його в струмок, проте дівчина попросила його знищити його без сліду. Йому довелося діставати його з води і везти в спеціалізовану майстерню, де він розплавив виріб із цинку. Після цього було оголошено, що зв'язок між парою повністю розірвано.

На прохання замовниці замок розплавили
Фото: Douyin

Коли китаєць зрізав замок Вен, роззяви з цікавістю спостерігали за ним, а одна з туристок попросила зробити те ж з її замком, оскільки коханий обдурив її і зрадив.

Чоловік часто документує незвичайні замовлення. Серед інших прохань були найрізноманітніші: від запрошення на весілля до надсилання червоних конвертів або квітів на День матері.

Автор цієї історії — не єдиний, хто підробляє не тільки доставкою їжі або поштових посилок. Багато водіїв-експедиторів у Китаї пропонують безліч особистих послуг, як-от стояння в черзі за чаєм, доставка документів, супровід клієнтів у лікарню і навіть догляд за домашніми тваринами.

Вартість послуг залежить від відстані та часу, необхідного для доставки.

Раніше Фокус писав, що китаєць віддячив жінці "особливими" грошима за загублену річ.

Джерело матеріала
loader
loader