Наступника Lamborghini Huracan показали на перших офіційних фото та відео
Наступника Lamborghini Huracan показали на перших офіційних фото та відео

Наступника Lamborghini Huracan показали на перших офіційних фото та відео

Суперкар Lamborghini Temerario отримає повністю новий 4,0-літровий V8 твін-турбо, доповнений трьома електромоторами. Сумарна віддача гібридної установки перевищить 900 сил.

Оприлюднено перші офіційні тизери Lamborghini Temerario. Наступника моделі Huracan презентують 16 серпня на шоу ретроавто в Каліфорнії, а поки на Youtube-каналі Lamborghini з’явилося відео з суперкаром.

Lamborghini Temerario отримає гібридну установку потужністю понад 900 сил
Фото: carscoops.com
Вихлоп суперкара розташований доволі високо
Фото: carscoops.com

На тизерах можна розгледіти задню частину авто та його цифровий щиток приладів. Раніше новий Lamborghini Temerario бачили під час тестів у камуфляжі, що дозволило побачити його силует та широке сопло вихлопної системи, розташоване досить високо. Очікується, що дизайн виконають у дусі старшого купе Lamborghini Revuelto.

Важливо У Італії дебютував неймовірний суперкар за 3 мільйони євро з двигуном Mercedes (фото)

Крім того, показали двигун Lamborghini Temerario. Суперкар отримає вискокооборотний 4,0-літровий V8 твін-турбо, який розвиває 800 к. с. і 730 Н∙м та розкручується до 10 000 об/хв. У тандемі з ним працюватимуть одразу три електромотори, а сумарна віддача гібридної установки перевищить 900 сил.

Суперкар Lamborghini Temerario збереже роботизовану КПП з двома зчепленнями та повний привід. За сповільнення відповідатимуть карбоново-керамічні гальма.

Раніше Фокус розповідав про ексклюзивний позашляховик Lamborghini, створений у 80-х роках для султана.

Також ми писали, що Ferrari припинить випуск одразу трьох моделей.

Джерело матеріала
loader
loader