Селена Гомес знову задає тренд: зірка вразила модним манікюром
Селена Гомес знову задає тренд: зірка вразила модним манікюром

Селена Гомес знову задає тренд: зірка вразила модним манікюром

Американська акторка та співачка Селена Гомес продовжує задавати тренди у світі моди та краси. Цього разу селебріті знову продемонструвала новий манікюр, що миттєво став трендовим.

У світі нейл-арту є безліч кольорів та відтінків: одні з них традиційно в топі популярності, інші не є достатньо затребуваними. Видання Marie Сlaire розповіло, що Гомес вдалася до експериментів з доволі рідкісним відтінком червоного – і не прогадала.

Селена Гомес знову задає тренд: зірка вразила модним манікюром

Цей манікюр – чудовий варіант для тих, хто прагне мати доглянуті нігті, при цьому не витрачаючи кілька годин на нейл-арт. Гомес розповіла, що її майстру знадобилося лише 40 хвилин, щоб створити ідеальний тон для манікюру у формі squoval (квадрат і овал). Схоже, що цей відтінок знаходиться між цегляно-червоним і темно-бордовими тонами з чудовим глянцевим верхнім шаром, доданим для блиску.

Будемо відверті – цей колір не є стереотипним літнім трендом нігтів. Цієї пори року ви, швидше за все, ви повсюдно будете бачити манікюр Orange Julius, нові інтерпретації класичного френчу або щось на зразок масляно-жовтого лаку Хейлі Бібер.

Глибокі червоні – це традиційно зимові відтінки лаку для нігтів. Але протягом останніх кількох тижнів кілька знаменитостей вирішили довести, що рідкісні відтінки червоного будуть доречними під будь-який образ.  

Минулого тижня Зендая вийшла під час шопінгу в Лондоні з темно-бордовим манікюром, ігноруючи літні тренди. Сабріна Карпентер також представила насичений вишневий відтінок на честь свого нового аромату Cherry Baby.

Також Кайлі Дженнер представила пастельно-жовтий французький манікюр з нігтями, прикрашеними милими комашками. Нейл-арт був втілений відомою майстринею з манікюру Золою Ганзорігт.

Раніше OBOZ.UA розповідав про наймодніші тренди манікюру літа-2024.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала