Камала Гарріс обрала віцепрезидентом губернатора Міннесоти Тіма Волца, - CNN
Камала Гарріс обрала віцепрезидентом губернатора Міннесоти Тіма Волца, - CNN

Камала Гарріс обрала віцепрезидентом губернатора Міннесоти Тіма Волца, - CNN

Камала Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волца як свого віцепрезидента. Про це повідомив сайт американського телеканалу CNN. Журналісти послалися на чотирьох людей, близьких до процесу.

Тіму Волцу 60 років. Він був обраний губернатором Міннесоти у 2018 році, а у 2022-му переобрався. CNN назвав Волца провідним ініціатором нападок Демократичної партії на Дональда Трампа та програму MAGA (Make America Great Again - гасло, популяризоване Дональдом Трампом під час його президентської кампанії 2016 року).

Тім Волц очолює Асоціацію губернаторів-демократів. До губернаторства він 12 років працював у Конгресі. Міннесота — штат на Середньому Заході США. Як пише американський телеканал, обравши Волца, Камала Харріс сподівається залучити виборців консервативно налаштованих "сільських" штатів. У Волца також є особиста історія, "що відповідає духу часу". Дружина майбутнього губернатора сім років не могла завагітніти їхньою старшою дочкою, що дозволяє йому з деякою часткою авторитету виступати проти супротивників чи скептиків ЕКЗ.

- Вибір Волца означає, що в обох кампаній Трампа та Харріс є кандидати на посаду віцепрезидента, які, як сподіваються їхні прихильники, допоможуть згуртувати підтримку по всьому Середньому Заходу. Демократи сподіваються, що коріння Волца з Міннесоти залучатиме широке коло виборців по всьому регіону, — підсумувало видання.

  • 21 липня президент США Джо Байден знявся з президентських перегонів на користь віцепрезидента США Камали Гарріс.
  • 2 серпня Камала Гарріс стала офіційним кандидатом у президенти США від Демократичної партії.
Теги за темою
США Вибори Президента
Джерело матеріала
loader
loader