Сили ППО збили рій із 30 "Шахедів", які Росія запустила по Україні
Сили ППО збили рій із 30 "Шахедів", які Росія запустила по Україні

Сили ППО збили рій із 30 "Шахедів", які Росія запустила по Україні

Сили протиповітряної оборони України в ніч на 7 серпня відбили дронову атаку, знищивши всі 30 ударних БПЛА типу Shahed. ППО збивала цілі в семи регіонах.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук. За даними ОВА, в небі над Сумщиною знищили балістичну ракету.

Новина доповнюється...

За даними ОВА, в ніч на 7 серпня у небі над Сумщиною підрозділи ЗСУ збили російську балістичну ракету.

На Миколаївщині сили ППО знищили 14 "Шахедів". Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах, які були оперативно ліквідовані вогнеборцями.

Чотири ворожі дрони знищено в межах Хмельниччини. В ОВА зазначили, що через падіння уламків в області пошкоджено резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств.

Ще два БПЛА збили у Вінницькій області – без наслідків. Стільки ж безпілотників оборонці неба знешкодили на Черкащині. Попередньо, без наслідків для обох областей.

Як повідомляв OBOZ.UA, вночі 6 серпня захисники неба збили чотири з шести російських ракет і 15 із 6 "Шахедів". Ворог застосував чотири "Іскандери" (два знищено), спрямовуючи їх на Київщину.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader