Чекаємо в Україні: новий бюджетний кросовер із Кореї вийшов на ринок
Чекаємо в Україні: новий бюджетний кросовер із Кореї вийшов на ринок

Чекаємо в Україні: новий бюджетний кросовер із Кореї вийшов на ринок

Новий бюджетний кросовер SsangYong Tivoli 2024 з Кореї вийшов дешевим і практичним автомобілем. Він може з'явитись в Україні, адже нещодавно ці машини знаменитого бренду повернулися на наш ринок. Новий автомобіль показали на офіційних фото.

Деталі про машину повідомляє Motor.es. Кросовер SsangYong Tivoli від KGM (нова назва бренду) – один із найдоступніших автомобілів у лінійці. Його показали в оновленому вигляді, раніше модель називалася SsangYong Tivoli XLV.

Зовні майже нічого не змінилося. Хіба що попрацювали над дрібними деталями та оформленням – передні фари та бампер тут нові. Але салон KGM Tivoli Grand 2024 зовсім інший. Нова передня панель, центральна консоль і два великі монітори.

SsangYong Tivoli Grand

Новий SsangYong Tivoli Grand оснащують бензиновим 1,5-літровим турбомотором потужністю 163 к.с. Ціна KGM Tivoli Grand 2024 - менше 22 000 євро за базовий варіант. Автомобіль поки що вийшов на європейський ринок.

З 2024 року SsangYong змінив назву на KGM. Минулого літа корпоративний гігант KG Group взяв на себе керування виробником, усіма його потужностями та підрозділами, ставши єдиним власником.

Спочатку розглядали назву KG Mobility, яка вже фігурувала у ЗМІ. Але її зрештою визнали надто довгою. І це навіть без назви окремих моделей. Тож вирішили скоротити до трьох літер. Звичну емблему зберегли.

OBOZ.UA показував раніше новий недорогий електрокар Hyundai.

Джерело матеріала
loader
loader