17-річна виконавиця хіта «Під вінницьким дощем» дала свій перший сольний концерт
17-річна виконавиця хіта «Під вінницьким дощем» дала свій перший сольний концерт

17-річна виконавиця хіта «Під вінницьким дощем» дала свій перший сольний концерт

До популярності артистку привів трендовий трек «Під вінницьким дощем», що зібрав понад пʼять тисяч публікацій військових у мережі ТікТок, а також перемога в Національному відборі дитячого Євробачення-2018.

На сцені під музичний інструментал бенду Darisha наживо виконала 18 пісень концертної програми, в яку входили не тільки знайомі багатьом хіти, а й нові пісні, що увійдуть до її нового ЕР. Однією з них стала премʼєра треку «Футболка», текст до якої написала Маша Кондратенко.

До затишного концерту доєднався спеціальний запрошений гість — фронтмен гурту Adam Михайло Клименко, незмінний саундпродюсер усіх пісень співачки. На сцені разом із Darisha вони виконали новий дует — «Випускний 2024» та хіти «Повільно» і «Щаслива». За вечір Darisha змінила чотири образи, які підготувала для неї Марина Арістова.

«У цей день я пережила мить, яка назавжди відбилася у моїй душі, це мій перший сольний концерт. Моє серце переповнюють емоції, це був не просто виступ, а справжня розмова душею з кожним із вас. Дякую, що були зі мною в цей момент! Дякую кожному, хто був дотичним до цієї події та допоміг втілити всі ідеї в життя. Окрема подяка моїй команді — справжнім творцям, які вклали в цей проєкт часточку своєї душі. Шість місяців кропіткої праці згуртували нас у єдине ціле. Я безмежно вдячна своєму бенду, дуже щаслива, що наші шляхи перетнулися. Хочу висловити безмежну вдячність своїй родині, саме завдяки вам та вашій підтримці я продовжую йти тернистим та складним шляхом до своїх мрій і цілей, незважаючи ні на що. Але найголовніша подяка нашим військовим — за можливість втілити мою мрію в реальність. Навіть попри важкі поранення ви розділили цей особливий день зі мною. Це велика честь для усіх нас», — поділилася своїми враженнями Darisha.

Нагадаємо, у 2022 році Darisha підписала продюсерський контракт з Yula Company, після чого її популярність лише зросла.

«За короткий шлях в умовах воєнного стану і з урахуванням віку Darisha наша спільна робота привела до її першого сольного концерту. В 17 років зібрати такий майданчик — це неймовірний успіх. З цього моменту наша маленька Дарі розпочала новий етап у своїй карʼєрі. Пишаюся, вірю і точно знаю, що далі — більше», — прокоментувала продюсерка артистки Юла.

На концерті Darisha відбувся аукціон, на якому зібрали понад 38 000 грн на реабілітацію бійця 241 окремої бригади територіальної оборони Андрія «Затєйніка», який також був присутній у залі. Андрій — один з військових на відео у Тікток «Під вінницьким дощем». Автор медіаканалу «Зе інтерв’юер» Анатолій Анатоліч розіграв два лоти, що мають стосунок до кар’єри співачки. Перший — червоний рупор, з яким Darisha виступила на сцені дитячого Євробачення-2018 під час виконання пісні Say Love, та футболку зі світлинами бійців, які стали першими авторами військового тренду «Під вінницьким дощем», на якій розписавс Андрій «Затєйнік».

Джерело матеріала
loader
loader