Прокуратура США висунула звинувачення сину Байдена
Прокуратура США висунула звинувачення сину Байдена

Прокуратура США висунула звинувачення сину Байдена

Син президента Джо Байдена Хантер отримав звинувачення від прокуратури США. Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що прокурори у кримінальній податковій справі США звинуватили Хантера Байдена в отриманні платежів від румунського бізнесмена, який намагався «вплинути на урядові установи США» у зв’язку з кримінальним розслідуванням у Румунії.

Міністерство юстиції США опублікувало таке твердження у середу у заяві до федерального суду Лос-Анджелеса, де Хантер Байден зіткнувся з запланованим на 9 вересня судом за звинуваченнями в ухиленні від сплати податків.

Раніше Федеральна прокуратура США висунула звинувачення сину президента Джо Байдена, Хантеру за трьома пунктами справи про зберігання вогнепальної зброї. Зазначається, що йдеться про закуплену незаконно придбаний у 2018 році пістолет. За даними слідства, 53-річний Хантер Байден придбав револьвер Colt Cobra 38SPL за допомогою фальшивих документів.

Хантера Байдена також звинувачують у замовчуванні факту використання підроблених документів і у вживанні наркотичних речовин під час отримання ліцензії на зброю. Згідно з матеріалами суду, якщо його визнають винним за всіма пунктами, йому може загрожувати до 25 років ув'язнення та штраф у розмірі до $750 тис.

Джерело матеріала
loader
loader