"Брама Лева" набуде потужності у день двох вісімок: що треба робити 8 серпня і як отримати максимум
"Брама Лева" набуде потужності у день двох вісімок: що треба робити 8 серпня і як отримати максимум

"Брама Лева" набуде потужності у день двох вісімок: що треба робити 8 серпня і як отримати максимум

Щороку 8 серпня настає день "Брами Лева". Це день двох вісімок, який ще називають галактичним новим роком, коли Сонце у сузір’ї Лева об’єднується з зіркою Сіріус – уособленням достатку, удачі та позитивних вібрацій.

Як пояснюють астрологи, коли Сіріус сходить і сонячне проміння осяює зірку, людям на Землі відкривається їхня доля. Саме це зірка вважається поєднанням сили Марса та удачі Юпітера. Вона є небесним інструментом для досягнення величі.

Значення "Брами Лева"

Давні єгиптяни асоціювали Сіріус з богинею Сопдет, яка приносила врожай землі та плодючість всім живим істотам. Вона сповіщала розлив Нілу та настання нового року. І саме щорічне вирівнювання Сонця із зіркою означало пік "Брами Лева". Це було настільки важливою подією, що єгиптяни влаштовували у цей день свято.

Насправді цей астрологічний портал залишається відкритим з 28 липня по 12 серпня. Енергія Сонця в цей час перебуває на піку. Багато чого можна осягнути та розібрати у ці визначальні дні, скерувавши своє майбутнє у бажане русло.

Значення дня 8/8

Чому 8/8 є важливою датою для "Брами Лева"? Все через нумерологічне значення вісімки. Вона несе у собі трансформацію, еволюцію та силу. Це дає нам великий потенціал для повного набуття власної сили та отримання вищої енергії від Всесвіту.

Якщо перевернути вісімку на бік, ми отримаємо знак нескінченності. Це натякає на її могутність. Погляньте на карту Таро Сила, на ній саме зображено лева і знак нескінченності вгорі.

У містицизмі символ нескінченності пов'язаний із уроборосом – зображенням змії, що кусає свій хвіст. Часто його малюють у формі вісімки. Уроборос є колом життя – творення, руйнування і відродження. Він рухається у гармонійному ритмі із всесвітом.

Астрологічно число вісім фокусується на магічному восьмому будинку в карті народження. Цей простір є дуже інтенсивним місцем. Він викликає спогади. А ще представляє секс, смерть і податки. Попереду зміни, які можуть бути складними, але й корисними. Восьмий будинок пов'язаний із магією, дозволяючи тим, хто бажає зростання, створювати бажане життя через прояв.

Ми можемо розкрити секрети світу у восьмому будинку, здатні вплинути на нас назавжди. Хоча слово "вічність" може здатися дещо неконкретним, насправді воно обіцяє стабільність і довголіття, гарантуючи, що наші мрії втіляться в життя. Тому те, що ми вибираємо проявити під час "Брами Лева", надає вічний вплив на наше життя.

Як скористатись магічною датою

Як і стародавні єгиптяни, ми можемо використовувати силу "Брами Лева", щоб розвивати нове життя або встановити правильний спосіб мислення для себе. Ми можемо виявляти свої бачення, встановлюючи наміри, відкриваючи свої серця для досвіду і стосунків, підраховуючи свої досягнення і приймаючи наше справжнє "я".

Цього року портал "Брами Лева" збігається з молодиком у Леві та входженням Венери до Діви 4 серпня. Він також синхронізується з початком ретроградного Меркурія у Діві 5 серпня та першою чвертю Місяця у Скорпіоні 12 серпня. Можливо, нашим намірам знадобиться хвилина, щоб відірватися від землі. Молодий Місяць надасть цим прагненням крила для польоту. Венера в Діві при цьому нагадує нам про необхідність бути терплячими та довіряти процесу.

Створіть дошку бажань чи творчий журнал зі своїми мріями. Якщо протягом року ви будете прагнути до того, що намітили собі під час "Брами Лева", все збудеться. Вірте в себе і портал стане вашим шляхом до успіху.

Раніше OBOZ.UA розповідав про ключові дати ретроградного Меркурію для всіх знаків зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader