ВПС Ізраїлю вночі завдали ударів по об'єктах "Хезболли" на півдні Лівану. Відео
ВПС Ізраїлю вночі завдали ударів по об'єктах "Хезболли" на півдні Лівану. Відео

ВПС Ізраїлю вночі завдали ударів по об'єктах "Хезболли" на півдні Лівану. Відео

У ніч проти 8 серпня Військово-повітряні сили Ізраїлю завдали ударів по об'єктах терористичного угрупування "Хезболла" на півдні Лівану. Внаслідок атаки було знищено об'єкти терористичної інфраструктури.

Ізраїльські війська вдарили по ліванських бойовиках у районах Бінт-Джебейль, Мадждаль-Зун та Дуейр. Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛ.

Армія оборони Ізраїлю опублікувала відео одного з високоточних авіаударів по терористах у південній частині Лівану. Літаки ЦАХАЛ атакували ціль на південь від Цура, приблизно за сім кілометрів від кордону з Ліваном. Також авіаудари було завдано в районі Кфура на півдні Лівану.

У свою чергу ліванські ЗМІ заявили, що крім авіаударів, ізраїльські війська вели артилерійський вогонь. Повідомляється, що артилерія ЦАХАЛ обстріляла цілі у районі Альма-аш-Шааб. Ліванські джерела повідомляють про поранених і як мінімум одного загиблого.

Крім того, Армія оборони Ізраїлю продовжує діяти у центральній частині Гази. Минулої доби ВПС Ізраїлю завдали ударів по десятках терористичних цілей по всьому сектору Газа, включаючи військову споруду, з якої терористи обстрілювали війська Армії оборони Ізраїлю, об'єкти військової інфраструктури, озброєних терористів і пускову установку на півночі Гази, з якої бойовики запускали снаряди у бік півдня Ізраїлю.

Нагадаємо, сили оборони Ізраїлю підтвердили ліквідацію високопосадовця ХАМАС Абеда аль-Зері. Він займав позицію оперативника виробничого департаменту військового крила ХАМАС та був міністром економіки в секторі Газа.

Раніше повідомлялося, що у столиці Ірану Тегерані ліквідували лідера терористичної організації ХАМАС Ісмаїла Ханію. Він був одним із ключових посередників у переговорах про звільнення заручників у секторі Газа та головним ворогом Ізраїлю.

Як повідомляв OBOZ.UA, увечері 1 серпня "Хезболла" завдала ракетного удару по Ізраїлю з території Лівану. Під масованим обстрілом була північна частина країни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader