Фільм «Субстанція» з Демі Мур і Маргарет Кволлі: український тизер
Фільм «Субстанція» з Демі Мур і Маргарет Кволлі: український тизер

Фільм «Субстанція» з Демі Мур і Маргарет Кволлі: український тизер

Точну дату прокату компанія Adastra Cinema оголосить найближчим часом.

«Субстанція» отримала приз Канн за найкращий сценарій та була напрочуд тепло прийнята першими глядачами, пресою та конкурсним журі, отримавши 13-хвилинні овації після прем’єри. Наразі горор-трилер утримує 93% рейтинг на Rotten Tomatoes.

Українська прем’єра стрічки відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі. Глядачі були вражені новаторським стилем фільму та неочікуваними режисерськими рішеннями. Судячи з перших відгуків, «Субстанція» претендує стати хітом вітчизняного кінопрокату.

Фільм ознаменував собою кінематографічний камбек для легендарної акторки Демі Мур («Привид», «Непристойна пропозиція», «Стриптиз», «Солдат Джейн», «Янголи Чарлі: повний вперед», «Сімейка Джонсів», «Розваги дорослих дівчат») та новим проривом для Маргарет Кволлі, відомою за ролями у «Бідолашних створіннях», «Одного разу… в Голлівуді», «Покоївці». Також у картині Каролі Фаржа ключову роль зіграв Денніс Квейд («G.I.Joe: Атака кобри», «Життя і мета собаки», «Замкнене коло»), який в останній момент перед стартом зйомок замінив свого друга Рея Ліотту, що помер у травні 2022-го.

За сюжетом фільму, Елізабет Спаркл (Демі Мур) — справжня суперзірка та володарка премії «Оскар» — веде популярне фітнес-шоу, аж допоки продюсер не вирішує знайти молодшу заміну. І тоді в житті Елізабет з’являється «Субстанція» — загадковий препарат для реплікації клітин, що створює кращу версію людини. Так народжується прекрасна Сью (Маргарет Кволлі): молодша, гарніша, досконаліша. І наслідки цього стають непередбачуваними.

«Субстанція» знята та спродюсована культовою британською студією Working Title (дочірня компанія Universal Studio), відомою великим різноманіттям різножанрових хітів, серед яких фільми Едгара Райта (трилогія «Корнетто», «На драйві», «Минулої ночі в Сохо»), фільми братів Коенів («Прочитати і спалити», «Фарго», «Аве, Цезар!»), франшизи «Бріджит Джонс», «Містер Бін» та «Агент Джонні Інгліш», а також «Реальне кохання», «Еверест», «Темні часи», «Квиток до Раю» та десятки інших успішних та культових стрічок.

Джерело матеріала
loader
loader