Інтригу розкрито: Klavdia Petrivna розсекретила свою особистість
Інтригу розкрито: Klavdia Petrivna розсекретила свою особистість

Інтригу розкрито: Klavdia Petrivna розсекретила свою особистість

Театр абсурду, ода психологічним гойдалкам чи фінал однієї з найбільших авантюр українського шоубізнесу? Все це поєдналось у новій роботі двох артисток, що останні пів року інтригували прихильників — це одна людина чи ні? Нагадаємо, що саме Маша Кондратенко в лютому цього року отримала музичну нагороду Klavdia Petrivna «Дебют року».

«Жарт вийшов з-під контролю! Протягом пів року люди дійсно вважали, що Маша Кондратенко це і є Klavdia Petrivna. Маша героїчно тримала оборону від усіх охочих дізнатись, чи правда це. І я вдячна їй за це. Недарма ми — дві авантюристки. Пісня створилась дуже легко, протягом пари годин. Наш творчий тандем — це як публічна заява, що Маша Кондратенко — це Маша, а Klavdia Petrivna — це Клава. Ще маєте сумніви? Можете переконатись у Палаці спорту 30 та 31 серпня», — розповідає Klavdia Petrivna.

У кліпі уважні прихильники побачили підказку, хто ж направді ховається за образом Klavdia Petrivna: у відео знялася Соломія Опришко, якій давно приписують амплуа інкогніто-зірки. Цікаво, що дівчина зникає з кадру саме тоді, коли, згідно з сюжетом ролика, на сцені зʼявляється Клавдія Петрівна.

Соломія Опришко у новому кліпі Klavdia Petrivna і Маши Кондратенко

«Це була просто неймовірна пригода, в яку ми з розгону влетіли разом з Клавою. І навели шуму в українському шоубізнесі дай боже! Весь цей період нам було дуже прикольно спостерігати за тим, як люди вагаються і думають — хто така Маша Кондратенко? Хто така Klavdia Petrivna? Це одна людина чи ні? Пісня «Їде дах» — про все. Про відчуття людей в наших реаліях, про ставлення до часу, який летить шалено, про кохання. В моєму куплеті є слова: «Завжди кінець — це початок нового. Хорошого чи ні — неважливо якого». Я хочу мотивувати людей слухати себе, закінчувати те, що не до вподоби, обирати себе й сміливо йти вперед назустріч незнайомому. Хоч від цього всього інколи може трохи їхати дах. Як, до речі, і від нашого відеокліпу. Здається, вийшло трохи абсурдно і дивакувато, водночас — гарно. Як ми і планували», — ділиться Маша Кондратенко.

Джерело матеріала
loader
loader