Чоловік зняв "величезний білий куб" у небі, перш ніж він безслідно зник
Чоловік зняв "величезний білий куб" у небі, перш ніж він безслідно зник

Чоловік зняв "величезний білий куб" у небі, перш ніж він безслідно зник

Чоловік залишився спантеличений після того, як вдень у небі над собою помітив незвичайний обертовий об'єкт. У пошуках відповідей він звернувся до соцмереж.

Чоловік зафіксував величезний "білий куб", що обертається в небі над ним. Він поділився незвичайними кадрами на популярному форумі Reddit.

Деякі користувачі соціальних мереж вважають, що користувач із ніком Time-Development1510 помітив НЛО, інші ж стверджують, що це просто загублена повітряна куля.

Чоловік залишився здивованим після того, як серед білого дня помітив у небі над собою "величезний білий куб", що обертається. У пошуках відповідей він звернувся до соціальних мереж, щоб запитати у користувачів їхню думку про незвичайний об'єкт.

"Цей величезний білий куб обертався в небі близько п'яти хвилин, а потім в одну мить зник. Спочатку він з'явився, я почав записувати на старий iPhone, а потім він зник. Потім він з'явився знову", — написав він.

Чоловік зафіксував величезний "білий куб", що обертається в небі над ним
Фото: Reddit

Багато користувачів поспішили поділитися своєю думкою в коментарях:

  • "У мене є відео, на якому я зняв те ж саме близько року тому в Британській Колумбії, Канада, воно було набагато далі, але було видно, що воно сидить і сяє в небі";
  • "Це один із найпереконливіших роликів НЛО, які я бачив, чудова зйомка";
  • "Я бачив щось подібне чотири-п'ять років тому, коли їхав на небесному поїзді у Ванкувері в Канаді. Я дивився у вікно на місто вдалині, а над найвищою будівлею ширяв точно такий самий куб. Я дістав телефон, щоб зняти відео, і він зник";
  • "Чудово, тепер ми бачимо літаючі цукрові куби".

Раніше Фокус повідомляв, що люди помітили таємничу вогняну кулю в нічному небі. Загадковий об'єкт ще не ідентифікований, але найпоширеніші теорії включають метеор або космічне сміття, яке знову увійшло в атмосферу.

Також стало відомо, що посеред поля з'явився загадковий дзеркальний моноліт. Лорі Грейвс, яка володіє ділянкою, на якій було виявлено металеву конструкцію, стверджує, що вона не знає, звідки він міг з'явитися.

Джерело матеріала
loader
loader